Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaga..

chca mnie wywalić z pracy za to że nie chcę bzykać się z szefem

Polecane posty

Gość Gaga..

Mam 23 lata mam dobrze płatną prace od pięciu miesięcy, męża, dziecko.Zaczeły się problemy od 2 tygodni szef mnie zasznatażował że jak nie pójdę z nim do łóżka to mnie zwolni z pracy.(przynajmniej tak dał mi do zrumienia)Nie wiem co mam zrobić!

Gość poradź się męża

Gość pois
taka młoda jesteś a masz juz dzieco i męża....

sprobuj nagrac te propozycje na dyktafon, a jak cie zwolni to idz z tym do sadu pracy, inspektora pracy. prace stracisz, ale godnosci i poczucia wlasnej wartosci - NIE. jak pojdziesz z tym do sadu to wydebisz od niego duze odszkodowanie - molestowanie seksualne,mobbing,naruszenie godnosci osobistej

Gość olcha
pois Twoj post mnie rozwalil....

Gość pois
poradz sie jakiegos prawnika, sprowokuj zboczeńca i nagraj!!!

Gość Gaga..
Jestem mężatką od dwóch lat a dziecko ma roczek

Gość pois
a pracy wcale nie stracisz jak dobrze to rozegrasz...ale radze wczesniej to przedyskutowac z kims kto sie dobrze na tym zna

Gość Gaga..
To jest prywatna firma napweno mnie zwolni

Gość pois
ale jak nagrasz tego zboka to nie bedzie mogł, bedzie sie bał...pozatym bedzie bał sie skandalu, a ma żone?

Gość pois
pozatym masz roszczenie w tej sytuacji o przywrocenie do pracy, chociaz pewnie nie chcesz juz tam pracowac...

wiec jak cie zwolni - bo rozumiem ze nie chcesz skorzystac z propozycji........ to wtedy oddaj sprawe do sadu pracy - wszelki ekoszty on ponosi i jeszcze zarzadasz odszkodowania

Gość olcha
jelsi wygra. slowa przeciw slowom sa chyba zadnym dowodem.

Gość Gaga..
jest rozwodnikiem trzyma mnie tam tylko to że dobrze zarabiam,a mąż nie pracuje i ja utrzymuje całą rodzinę

Gość pois
wygrasz jak dobrze to zaplanujesz...troche wiary w sprawiedliwosc!! a sytuacja naprawde jest ciezka, ale musisz byc silna. napewno dobrze sie wszystko skonczy. a twoj maz o tym wie??

Gość olcha
no to postaraj sie nagrac jego propozycje. usiadz i najpierw na spokojnie pomysl jakmozesz prowadzic te rozmowe zeby on jasno i dobitnie dal do zrozumienia ze chce seksu w zamian za miejsce pracy dla Ciebie.

Gość Gaga..
Nie powiedziałam mężowi bo jakby tam wpadł to by go chyba zabił

Gość pois
powinnas porozmawiac z mężem, ale naprawde kup dobry dyktafon i zbieraj materiały.

Gość Gaga..
Powiedział mi tylko raz i zebym rozważyła jego propozycje on jest cwany

Gość pois
cwany?? dziewczyna to erotoman, mozesz od niego wszystko wydusic!! musisz tylko postepowac wyrachowanie...trudne ale tak trzeba

Gość olcha
no to Ty musisz byc jeszcze bardziej przebiegla niz on. podejrzewam ze bedzie ciezko bo trudno jest zlapac kogos na takiej propozycji, tymbardziej ze teraz onmoze podjerzewac ze chcesz go wrobic w sad.

Gość trudno teraz nagrac
on jest pewnie cwany pierwszy raz kiedy byl pewny ze nie masz nic do nagrywania to ci to powiedzial, a teraz wystarczy ze zapyta sie czy sie zdecydowalas czy juz sprawe przemyslalas, ale to niestety za malo zeby mu cos udowodnic, ty bedziesz wiedziala o co mu chodzi, ale inni nie uwierza w twoje opowiastki a raczej ty ich nie przkonasz ze to prawda, ty powiesz swoje a on swoje i nikt nie bedzie potrafil tego udowodnic, wymysli jakas historie ze np, chce cie wyslac na miesieczny kurs za granice :) no nie wiem troche mozna wymyslic jak jest cwany to na pewno potrafi pare wersji wymyslec

Masz 22 lata, męża, dzieko - kurde ja mam 27, nie mam żony, dzieci, skończyłem studia, robię drugie i mam chujową płacę ?? Jak ty to zrobiłaś ?? Przegrałem życie :classic_cool:

Gość olcha
mozesz np zrobic tak, ze pojsc do niego (bez zapowiedzi), gdy wejdziesz do jego pokoju powiedz ze ktos Ci przekazal ze on Cie wzywa do siebie (nie mow kto zeby kogos nie wkopac,po prostujakas tam osoba x). ze wzywa Cie bo ma do Ciebie sprawe. wez dyktafon i zapytaj o co chodzi.moze skusi sie i powie jeszcze raz czego od Ciebie chce.

Gość pois
jak założysz krótka spódnice to ten stary cap napewno bedzie myslal jak Cie dorwać i wtedy może cos powie

Gość Gaga..
a jak nie powie na dwoje babka wróżyła

Gość olcha
jak zalozy krotkaspodnice do pracy to predzej wyleci na zbity pysk. chyba w dzisiejszych czasach taki stroj nie jest zbyt taktowny i od razu daje do zrozumienia o co chodzi kobiecie, narobi sobie klopotow bo wyjdzie na to ze sama sie do niego klei.

Gość pois
za ktoryms razem napewno Ci przypomni...

Gość pois
co Ty piszesz? nie mowie zeby jej dupe bylo widac, ale jak on jest napalony to troche ciala i go zwali z nog...pozatym nie ubierze sie jak k...wa tylko troche seksownie

Gość stic...
to Twój problem...