Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaga..

chca mnie wywalić z pracy za to że nie chcę bzykać się z szefem

Polecane posty

Gość olcha
no podejrzewam ze nie tylko ona tam racuje. nawet jak zdobedzie to nagranie, pojdzie do sadu to ktos z pracy zainteresuje sie procesem., szef tez bedzie szukal na swoja obrone jakiegos lizusa z firmy ktory potwierdzi to ze to ona na niego leciala, ubierala sie wyzywajaco do pracy, podjudzala go. chyba sytuacja i tak juz jest niepewna na tyle ze nie nalezy kopac pod soba kolejnego dolka w formie seksownego stroju.

Gość pois
napewno tak bedzie...nie ma co liczyc ze bedzie inaczej...bedzie spora grupa osob przeciwko Tobie

Gość spadochron
wlasnie o to chodzi, wiekszosc spraw wlasnie tak jest zalatwianych probuja zgonic wine na kobiete ze sie pomalowala i ladnie ubrala, a wiadomo ze kobieta to robi nie dla siebie tylko dla takich napalonych wlascicieli, wiec przegrasz z kretesem, wiec to raczej nie wchodzi w gre ze zwierzeciem nie wygrasz, w koncu to rozwodnik pomysl dlaczego on sie rozwiodl bo jego zona w koncu nie wytrzymala i doszlo do rozwodu, a mu po prostu brakuje kobiety, a ruchac mu sie chce, biedaczek takich to powinni zamykac, taki facet nigdy nie widzi w sobie winy, a wiadomo, ze taki cfaniak sam sobie winien wiec niech teraz lepiej nie zabiera sie za cudze zony, zrobil blad powinien za to zaplacic zero seksu, zeby zadna mu nie dala do konca zycia to to bedzie sprawiedliwe

Gość olcha
dlatego mysle ze powinna pojsc sama do niego, ze niby ktos jej powiedzial ze wzywal ja do siebie, bo ma jakassprawe.ona zapyta o co chodzi, on pewnie powie czy juz sie zastanowila. moze z kolei zapytac nad czym (ze niby zapomniala). kurde no musi poprowadzic gadke tak zeby onpowiedzial o co chodzi. takze dyktafon to chyba najpilniejszy zakup jakiego musisz dokonac.

pogadaj najpierw z adwokatem i zapytaj, czy nagranie to wystarczajacy dowod dla sadu. polskie sadownictwo opiera sie glownie na swiadkach, niestety....

Gość spadochron
no tez wlasnie swiadkowie, skoro ona dobre zarabia to domniemywam ze inni tez dobrze zarabiaja i tez nie chca stracic pracy wiec wiadomo zawsze sie ktos znajdzie, jak kasa wchodzi w gre to ludzie sie zmieniaja, mysle sobie, ze na tasmie musialabys miec bardzo mocne dowody moze nawet film dzis nawet kamerki mozna zgrabne kupic :)

Gość pois
przesadzacie wszyscy! to nie jest Bóg tylko zwykły napalony chłop i jak ona sobie uswiadomi ze jest góra to może go zniszczyc!!

Gość Gaga..
Obawiam się że nagrać się nie da ale nawet to jak się da i tak stracę prace myslę że powie "zastanowiłaś się"?i nic więcej .

Gość spadochron
hmm, tak sobie mysle, ze jak m sie szefa rozwodnika to z dyktafonem poiwinno sie chodzic caly czas i wszystko nagrywac :)

Gość pois
a ile osób pracuje w tej firmie??

Gość posłuchaj
Musisz zagrać głupią niedoświadczoną gąskę.Powiedz mu że twój mąż jest twoim pierwszym partnerem i tak naprawdę to brak ci doświadczenia. Bardzo ci zależy na tej pracy,ale tak naprawdę to sama nie wiesz co tak naprawdę masz zrobić żeby jej nie stracić. Mówiąc to masz być cała czerwona,co zapewne w twoim wieku przyjdzie naturalnie. Skurwiel od razu się odkryje i wszystko ci wyjaśni,a Ty nagrywając wszystko na taśmie masz go w ręku.Potwierdzam,że takie nagranie stanowi żelazny dowód w sprawie i rzadne durne inne zeznania takiego dowodu nie podważą,za Tobą przemówi również młody wiek oraz dziecko i mąż,a skurwielowi w efekcie może grozić nawet więzienie,a jego przeszłość również będzie świadczyła przeciw niemu. Postaraj się skontaktować z jego byłą żoną...myślę że i ona może tutaj dożucić kilka pikantnych szcegułów z życia swego ex męża. Nie można poddać się presji,a zboczeńczów powinno zamykać się w więzieniach.

Gość Gaga..
Bardzo dobra propozycja masz rację dzięki

Gość Gaga..
16 osób pracuje w firmie nie licząć tego chma

Gość spadochron
kolega dobrze mowi znajdz na niego haka poza firmom, zona faktycznie moze pomoc, moze rozwod byl z powou zdrady np.

prawda jest taka ze dobry adwokat jest cholernie drogi, a szef napewno ma wiecej kasy niz Ty. szukaj innej roboty a do tej pory udawaj idiotkę. ja bym tak wlasnie zrobila. a kochany maz tez niech wezmie sie do roboty

Gość pois
qazxsw ma racje, niestety

Gość Gaga..
Jak mąż się weźmie to w swoję ręce to jeszcze go zamkną za pobicie

Gość Gaga..
No tak ale co mam zrobić z mężem szuka pracy ale też bez sensu iść do pracy za 700 zł i utrzymywać z tego rodzinę

Gość pois
moja droga, wlasnie skonczylam zajebiste studia i nie licze na wiecej jak 800 zł. troche realizmu proponuje... Ty tez mozesz pracowac, mąż też

Gość mis przytulanka
nie chce być złosliwy,ale pomijając wszystko Twój mąż powinien sie rozejrzeć za pracą.:o

Gość Gaga..
Ja to rozumiem ale temat jet troche inny niż praca mojego męża

Gość pois
problemem jest to ze twoj szef chce Cie przeleciec a Ty boisz sie powiedziec o tym mezowi, wiec zastanów sie co jest z waszym zwiazkiem?? siedzi w domu i tylko bić po mordzie chce?/

Gość posłuchaj
Dobry adwokat może być bezużyteczny wobec dobrze postawionych pytań. -Ja nie wiem czego szef oczekuje ode mnie? odp.chcę żebyśmy mieli ze sobą lepszy kontakt -ale czy wspólpraca nasza musi mieć charakter osobisty odp.a co masz na myśli -myślę o propozycji szefa,chciałabym wiedzieć czy szef proponuje w zamian za pracę,sama nie wiem,jestem młoda i niedoświadczona,jest to moja pierwsza praca,chciałabym aby szef mi wszystko wyjaśnił odp.oj drogie dziecko chciałabyś wszystko czarne na białym -tak ,bo wiedząc co mnie czeka łatwiej mogłabym podjąć decyzję -więc zapytam się szefa ponownie,czy szef chce się ze mną kochać,a ja w zamian za to utzrymam miejsce w pracy. odp.oj zaraz kochać po prostu chodzi mi żeby się lepiej poznać -jeszcze raz chciałabym podkreślić że niezmiernie mi zależy na tej posadzie,więc jeszcze raz zapytam czy wchodzi tutaj w rachubę sex odp.może z czasem gdy lepiej się poznamy -czyli mam rozumieć że dopóki się dobrze nie poznamy i nie polubimy to mogę się nie martwić o stanowisko. odpno ja tego bym w ten sposób tak nie określił -czyli pana oczekiwania w kierunku mojej osoby mają charakter natychmiastowy odp. raczej tak -Oj,tutaj rumieniec na twarzy,proszę sie przyznać szefie,tutaj szeroki uśmiech, chce pan sexu w zamian za moją pracę,czy tak? tutaj już wyrażny śmiech odp.Oczywiście że tak,już od dawna miałem na ciebie ochotę tylko nie byłem pewny czy się zgodzisz. Gościowi cieknie ślina,przyznając się że zamierzał już od pewnego czasu przelecieć swoją pracownicę. Proszę się do tego nie przywiązywać ponieważ może być to jedna z wersji,w rozmowie dopomoże ci twoja znajomośc twojego niby szefa,oraz jego słabostki,musisz zwrócić uwagę na szczególy w jaki sposób rozmawia z młodymi kobietami i w jaki sposób można wziąść pod włos.Jeżeli na zimno,powtarzam na zimno wszystko prześledzisz nagle może się okazać że nie jest on taki cfany,tylko zwykłym biednym dupkiem .Wiem że szarpią cię w tej chwili emocje ale postarj się o tym całym zdarzeniu pomyśleć na chłodno.

Gość pois
ale sie rozpisales/as łatwo sie mowi komus zeby podszedl do sprawy bez emocji

Gość posłuchaj
Na zakończenie rozmowy musisz jasno swoierdzić,że propozycja którą prxzekazał szef jest odrażająca i tylko twoja kultura osobista nie pozwala ci na wyrażenie tego ostrzejszymi słowami a powinny to być słowa takie jak:cham i zboczeniec który stara się wykorzystać swoją pozycję finansową w celu uzyskania usług sexualnych. Dziwne że szefa nie stać mając tak dużą firmę na usługi profesjonalistek,chyba że szef ma się czego wstydzić. Wtedy twój kochany szefuncio traci już zupełnie traci nerwy i wygaduje takie rzeczy ,które go zupełnie pogrążają.

Gość lewatywa wódką
miałam podobna sytuacje i zrobiłam szefusiowi tylko lodzika ale go ciut zgryzłam i od tamtej pory unika mnie a ja twardo go podrywam dalej, maleńka zrób to ale z małym błedem i będziesz miła wszystko tak jak ja , awans i świety spokój

Gość Gaga..
nie jestem prostytutką żeby awans załatwiać dupą ale gratuluję Ci tego masz się czym chwalić

Gość lewatywa wódką
mój chłopak mi to podpowiedział, on jest spoko wręcz podnieciła go mysl jak szefuisowi robie lodzika

Gość rty
moze to jest dobry pomysl...jak chodzi w garniturze, ma duze biurka jak Cie na nim wezmie odrazu lepiej Ci bedzie...

Gość Gaga..
Widać bardzo Cię kocha hahah a Ty powinnas się znaleść w łózku razem z chłopakiem i szefem wydać lubicie tak się zabawiać ale nie wszyscy są tak zboczeni jak Ty