Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt malo sie smiejecie

dziewczyny dlaczego nie ma w was tyle wdzięku co w niej??

Polecane posty

Gość ja jestemm
uwazam ze jest piekna..dopiero jak obejrzlam ten filmik zobcazylam jaka jest urocza..wczesniej wydawal mi sie przecietna ale to chyba wszystko dlatego ze piekna widzimy wszedzie i trochee nam sie opatrzylo na plakatach..bo gdybysmy ja zobaczyly na zywo pewnie wywarlaby wrazenie ogromne

Gość olcha
chyba idolka:)

Gość eteryczna blondi
przesliczna jest i koniec dyskusji jest poprostu niesamowcie prosta i piekna..

Gość a to co
Zuzia, daj już spokój. Ile Ty masz lat? 15? Co to za bzdury... Całe szczęście, że nie wyglądam jak Polka... Jak Włoszka albo francuska... chyba francuzka chciałaś napisać... Ale wybaczam Ci, pustak Jesteś i tyle... I nie ubliżaj Polkom, bo Ty najwyraźniej na miano Polki nie zasługujesz...

Gość olcha
lol. komus sie jakis rasizm czy jakiej inne badziewie wlaczylo.

wal sie i tyle! nie mam czasu sie z toba klocic debilka... see ya! mam powodzenie. mam kase, mam wszystko, co chce. a ty? dopieprz sie ode mnie:)

Gość hahhaaaai
zuzia 007 ty masz napewno mniej niz 20 lat..zaloze sie !

Gość olcha
hahaha no nawet jelsi ma , to co z tego? zajebiste kryterium oceny czlowieka-wiek :)

Gość oooooooooooooo
a ja mam to samo co Ty, plus rozum, którego Ty niestety nie posiadasz, pustaku.

Gość moja opinia o Zuzi
Jesli dla niej szczyt urody i IDEAL to Kate Moss, to niestety sama musi byc dosyc brzydka............ Dlatego ma tak male wymagania co do kobiecej urody. Ale jasne, ze brzydactwa tez moga miec DUUUUUUUUZO wdzieku i tym nadrabiaja braki w urodzie...Kate Moss pewnie tez.

Gość olcha
tyle ze uroda to kwestia wzgledna.

Gość moja opinia o Zuzi
Tyz prowda! :D

Gość olcha
no dokladnie. dlatego smiesza mnie topiki tego pokroju. szerza tylko zle nastawienie do ludzi. kazdy chce zeby jego za wszelka cene bylo na wierzchu. co z tego ze obrazi ilestam osob (jest anonimowy wiec moze sobie na to pozwolic). glupota swiata takie przepychanki kto ladnijeszy, madrzejszy, kto ma to tamto, wieksze cycki, lepsze nogi. jajebie. cieszcie sie ze nie jestescie chore (albo w miare zdrowe)bo to sie liczy, ze macie kogoskto kocha, a nie to czy wygladacie jak ta czy tamta slawa. albo ze ta albo tamta jest brzydka. to wszystko bez sensu.

Gość De gustibus NON DISPUTANTUM
EST! :D //czy jakos tak//

Gość fbdggggf
mi sie ona wcale nie podba..zero kobuecosci zero bioder biusty to wogole!!!twarz przecietna...jestem facetem i nie podoba mi sie tego typu kobieta....za chuda przedewszystkim!!zero kobiecosci!!bleeee

mnie smieszy opinia, ze mezczyzna ktory kompletnie nie zna kobiety mowi ze jest w niej zero kobiecosci. kobiecosc to nie ksztalty ale gesty, slowa, sposob poruszania, glos, itp. niezaleznie od rozmiaru kobieta moze byc kobieca :)

a opinia, ze jak kobieta ma zero bioder i biustu to i zero kobiecosci to jest przedmiotowe traktowanie kobiety :o

Gość ja jestemm
no wlasnie ..jakby kazdy mogl wybrac swoj wyglad to kazdy bylby idaelany

Gość wesoła dziewczynka
haha ona taka radosna i uśmiechnięta bo naćpana jak zwykle no i trzeba pamietać, że kokaina bardzo skutecznie odchudza :p

Gość to ja potraktuje przemiotowo
trudno... ale biust tej kobiety jest odpychający...:-0

Mylicie się, mówiąc, że jeśli nie byłaby ładna, to nie trafiłaby do telewizji i nie byłaby modelką... Żeby być modelką nie trzeba być ładnym. Można być perfidnie brzydkim... Poprostu w tym wszystkim chodzi o oryginalność urody, o nietypowość... Tak więc nie każda modelka jest piękna i nie każda musi się podobać... Osobiście Kate wcale mi się nie podoba i uważam ją za aseksualnego maszkarona, ale chyba każdy ma prawo do własnego zdania... Według mnie ona wcale nie jest kobieca i tyle. A to, że podoba się komuś innemu, to przecież nic dziwnego. Przecież każdy ma inny gust, inny kanon piękności i inne upodobania... Ja lubię nietypową urodę u kobiet, ale akurat Kate mi się nie podoba...

Gość o kurde no
nie wiedziałam, ze ona nie ma biustu. Masakra :O

Gość you know
ale gdzie ona ma ten wdzięk? you know, pali szluga zacina się, you know, nie może się wysłowić, you know i używa wyrazów you know dźwiękonasladowczych, you know, so? where is this charm??????????

ONA JEST OKROPNA I ŻEBY O NIEJ POWIEDZEĆ ŻE MA UROK OSOBISTY TO TRZEBA MIEĆ ...................

Gość pierdololo
o wybacz panie i wladzco ze nie mam tyle uroku o kurwa jak mi przykro...