Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filuterna

przyjaciela o lewicowych poglądach można powiedzieć skrajnie lewicowych

Polecane posty

szukam takiego oto przyjaciela, cierpię na brak towarzystwa na co dzień :( a ze mam jak na kobiete skrajne poglądy z nikim tak naprawde nie moge pogadac o tym co mysle, sądze na dany temat, niestety obracam sie wokoł prawicowych ludzi (nie prosiłam sie o nich!) :( p.s. tylko bez jaj! jesli chcesz napisac mi coś głupiego/obraźliwego/wulgarnego - nie pisz,szkoda Twojej energii!

Gość jejku jejku jejku ..........
jak skrajnie lewicowych szukasz?

Gość czegosobiezyczysz
Utopia ?

Gość jajajajajaja

Skrajna lewica rodzi tylko, przemoc, rewolucje październikowe i masowe mordy. Część lewicowców takich jak niektórzy socjaliści wstydzą się, że są lewicowcami dlatego zaprzeczają faktom :P

ludzie ja szukam przyjeciela... dobra - ludzi z ktorymi mozna by bylo pogadac na wszystkie tematy, co z tego,ze gadam z kims i nagle z rozmowy wnioskuje,ze ten ktos jest za PiSem czy PO i klops bo juz na pewne tematy nie da sie pogadac tak na serio :( o czym mam gadac z laskami prawicowymi? ile można o pogodzie???? :(

nieeeeeeeee,nie chce skinheadow, chce ludzi z ktorymi mozna by bylo pogadac o aborcji, wyborach,kościele, PRL bez krępacji ze sie chlapnie cos nie tak :( (feministki mile widziane)

nie w wyborze przyjacioł nie kieruje sie przekonaniami politycznymi chociaz ma to duzy wpływ na tematyke rozmów,dyskusji,ogladanych wspólnie filmów czy bywaniu w roznych miejscach,sorry ale nie bede z przyjaciolka zapierdzielac do kościołka co niedziele, czy wspierać nastolatke ktora uwaza ze gumki są be i najlepszy jest kalendarzyk,

chyba doskonale cię rozumiem:) nie wiem co to jest skrajna lewica ale poglady mam raczej lewicowe, i żygam juz tym co sie dzieje w Polsce

NO coz... skoro masz takie problemy ;) Tak sie sklada, ze ja nawet nie wiem jakie sa przekonania polityczne moich znajomych :D Nie interesuje mnie ich metody antykoncepcji ani nie bede szla tam gdzie mi sie nie chce czy nie lubie... :D Sztuka kompromisu! :)

Gość
Czy to lewica, czy prawica... hmm... chyba nieistotne... chociaż nie ukrywam, ze ludzie o "lewicowych poglądach" wydają się być - zeby nikogo nie obrazić - bardziej zrównoważeni (przepraszam jeśli ktoś poczuł się urażony).

dziekuje stanczyk, zagadzam sie choc do tych feministek to nie do konca, bo na ogól moze i sa brzydkie ale dobre, nie bedzie mi tu facet albo co najgorsze ksiądz decydował czy mam urodzic dziecko czy nie,moje cialo, moja decyzja :)

hmm, zachecam do poznania mnie blizej... pisze to tak calkiem skromnie... mail: lilkalo@onet.eu

stanczyk=> wolalabym zeby dokonali tej aborcji niż potem umieszczali w plastikowych beczkach :( ale tez tak uwazam

Gość
stańczyk ------> wyluzuj, hehe... ale ja nie o historii, ja o współczesnych czasach. Co było, to było... minęło, koniec, kropka. Szaleńcy byli, są i będą...i na lewicy i na prawicy. A obecnie piana z gęby toczy się tym, którzy pierwsi na kolanach przed ołatarzem, pod publiczkę.

a jesli mowa o ołtarzu...mieszkalam z takimi lasencajami,ktore robiły mi gówno za plecami,wbijaly nóź a potem jakby nigdy nic gonily do kościólka w niedziele, tego uczy nasz religia? zeby na co dzien mieszać innych z błotem a potem leciec i siedziec w pierwszym rzędzie i sluchac kazania???

Gość
A popatrz na nasze podwórko... zresztą o polityce nie chce mi się gadać... Historia - jak wspomniałem - było, minęło. Wolę parzeć w przyszłość i widzieć więcej normalności i zdrowego rozsądku w poczynaniu niektórych jednostek, mających wpływ na ogół.

abes - ja tez STARAM SIE patrzec w pzyszlosc,alecomi z tego jak na nastepnych wyborach prezydenckich te wszytskie stare babinki pojda i zaglosuja na PiS czy Samoobrone, lewica nie ma przebicia, przwica tyle razy zawiodla a i tak ma zaufanie a lewica raz i juz nie ma szans zeby ja wybrali :( ile Borowski ma poparcia? :(

Gość
Nie, no oczywiście... nie ma... oki niech będzie, ze nie ma... Dla mnie i tak nie ma znaczenia, kto kim sie mieni. Znaczenie ma to, co mówi i jak się zachowuje. Partie, które wymieniłeś w większości same się zwą prawicą... więc o co chodzi... A poza tym nie chce mi się o polityce więcej gadać, a wydaje mi się, że nie o politykę w tym topiku tak do końca założycielce chodziło.

abes - chodzilo mi tylko o to by moc spokojnie sobie z kimś pogadac,mając podobne czy takie same poglądy jest łatwiej, ja sie nie irytuje przekonywując kogos do swoich racji i ktos tez nie traci na to nerwow, mozna swobodnie pogadac i miec takie bezpieczenstwo,ze ta druga osoba sie z toba zgodzi i cie wesprze jak bede trzeba...

z geografii i gospodarki bylam zawsze kiepska to raczej mój facet sie tym zajmuje,ale wiesz niel ubie nowobogackich :( dorobili sie łatwo i szybko i maja sie za gości, decyduja o wszytskim, wiem jedno, w PRL kazdy mial robote i to bylo wazne, nie bylo towarow ale mozna bylo zyc, bo moi starzy jakos zyja i maja sie swietnie a wplywow i plecow nie mieli (te wspominaja kolejki i pomarancze na gwiazdke), teraz roboty nie ma a towary sa i to jest lipa :( jestem dopiero w polowie studiow a juz sie musze martwic gdzie znajde robote?no gdzie? kto mi ja da? nikt,dlatego chcac niechcac musze znalezc klientow i otworzyc wlasny biznes... tylkoskad mam miec pewnosc, ze to mi sie uda? konkurencja... :(

dobra ide sie pouczyc, zeby wiedziec jak otworzyc ten biznes i zeby nie wyjsc na kretynke co na niczym sie nie zna :( jakby co piszcie na maila, pozdroofka dla wszystkich co sie wpisali, mam nadzieje,ze jutro sie spotkamy? :)

Czuję się lewakiem a i owszem - takie mam poglądy. Czy skrajnym - nie wiem bo tu nie chodzi o licytowanie się. Pozdrawiam.