Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zleniwialam

co zrobic? zrobilam sie strasznie leniwa...

Polecane posty

Gość zleniwialam

nigdy az tak nie mialam :((( siedze calymi dniami w domu i nawet nie chce mi sie na spacer isc! :((( a to dopiero 4 miesiac

Gość po pierwsze wylacz neta
po co siedzisz na glupim forum i mozg zatruwasz? nie masz nic ciekawszego do roboty/ ksiazkeprzeczytaj, spotkaj sie z kims itd....

Gość zleniwialam
do netu dopiero weszlam teraz - siedze jakies 15 minut. chodzi mi bardziej o siedzenie calymi dniami w domu :( nic mi sie innego nie chce :(

Gość wiiwiwiwiiaiaaaa
ja tez tak mialam, :( strasznie przytylam prowadząc taki a nie inny tyb zycia.dodam ze ciągle chcialo mi sie spac. i dnie nawet przesypialam.. ale to ma swoje plusy, jest to potwierdzone ze przy takim trybie zycia w ciązy dziecko rodzi sie spokojne, mało płacze..itd. ja urodzilam synka, 4850g. zdrowy,, i nie sprawial kłopotu.nie plakal duzo,przesypiał noce:)

Gość po pierwsze wylacz neta
no dobra mi tez sie nie chce ale radze sie zmobilizowac. Ja zmuszam sie do spacerów (7 miesiac ciąży). No i duzo czytam. Poza tym miesiac temu obronialm magistra a teraz pracuje w domu. Wiec cos tam robie. Ale leniwa tez jestem, nie chce mi sie do ludzi wylazic... Mam nadzieje ze to minie...

Gość zleniwialam
kurde - nawet mi sie nie chce ubrac cieplej jak jest mi chlodno... jakas paranoja! :(