Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c-bool-ka

KAłUZA KRWI PO STOSUNKU!!!!!!

Polecane posty

Gość c-bool-ka

Mam poważny problem.Przy moim wczorajszym stosunku z moim partnerem,jedno z nas zaczęło bardzo mocno krwawić!Krwi było tyle jakby ktoś kogoś z nas zranił!Byliśmy przerażeni!Nie wiemy kto z nas tak bardzo krwawił!Mój facet mówi,że to on jednak mi nadal lekko cieknie krew z pochwy.Strasznie sie tym martwie!Czy ktos z wam miał kiedys cos takiego?Błagam o pomoc!!!!!!!

Gość mam tylko pytanie
moze masz nadzerka? ja tak kiedys mialam wlasnie przez nadzerke

bierzesz tabletki?, bo to moze byc po prostu krawienie; przy zle dobranych tabletkach

Gość c-bool-ka
nie nie biore zadnych tabletek

Gość bezbronna
a masz może spiralę?

Gość c-bool-ka
nie stosuje takich form antykoncepcji,a tym razem nie użyliśmy nawet gumki.Jestem przerażona,...

Gość ciekła krew
a nie wiecie komu??? Niezłe. Z czego jemu miała niby ciec? To był wasz pierwszy raz? Dziwne to jakieś

Gość c-bool-ka
nie to nie był nasz pierwszt raz:(uprawiamy sex regularnie pierwszy raz costakiego sie zdażyło...

Gość c-bool-ka
byłam 3 dni po okresie:(nie możliwe aby sie ''nawrócił''a już napewno nie w takiej ilości!A moze to objawy nadżerki?

no to idz do lekarza; moze nadzerka, kto wie; ale nie wypada tego bez opinii lekarskiej zostawic. nie przejmuj sie to na pewni nic takiego bardzo powaznego. trzymam kciuki

Gość jak nie wiecie komu ta krew
ciekła i zadnemu z was podczas stosunku to nie przeszkadzało ani nie bolało, to może w tym łóżku był ktoś trzeci, kogo nie zauważyliście? :-) Swoją droga to dziwne że podczas kochania się nie czuliście, ze coś nie tak...

Gość c-bool-ka
szczerze mówić to jeszcze nigdy nie byłam u ginekologa:(Mam 17 lat i strasznie sie tego obawiam no ale tym razem to juz muszę...

Gość cos ci sie zapchalo
dobry sex i po sprawie i dalej leci tak jak powinno

Gość no to kurczę
bieresz sie za seks a u ginekologa jeszcze nie byłaś? To tak jakbyś chciała napisac wypracowanie, a nie znała liter. Do lekarza i to szybko. Skoro niczym sie do tej pory nie zabezpieczałaś i praktycznie jesteś zielona w tej dziedzinie, to może to było na przykład poronienie?

Gość c-bool-ka
nie jestem zielona a w ciaży na 100%nie byłam.Nie było nikogo trzeciego. żadnego z nas nie bolało,ale czulismy,że cosjest ''mokro''tylko,ze ja myslałam,że to on a on że to ja...To trudne...

C-bool-ka ! Jesli po stostunku wylala sie z Ciebie krew to moze byc oznaka nadzerki szyji macicy. Idz jak najszybciej do ginekologa .

Gość c-bool-ka
z jakiego kidnapingu?cosci sie pomyliło!ja mam poważny problem. i tak bede musiała zrobić:(Mój chłopak zapewniał mnie,ze to z niego sie tak ''polało''bo go szczypie napletek,ja jednak krwawie do dziś:(:(:(:(:(

Gość no widzisz
Zadbana kobieta to nie wszystko, zdrowa kobieta przy tym to juz superowo. Smigaj do lekarza.

Gość _Alalong
Jeśli krwawienie było na pewno u twojego chłopaka to może doszło u niego do zerwania wędzidełka, to taki fałdek od spodu. Moze nie chciał powiedziec że czuje ból, przeczytaj to: Wędzidełko jest fałdem skórnym przebiegającym, pomiędzy dolną powierzchnią żołędzi, a dolnym brzegiem napletka. W przypadku jego skrócenia dochodzi do bolesnego pociągania żołędzi w czasie stosunku, co może być powodem dużego dyskomfortu a w dalszym etapie nawet unikania kontaktów seksualnych. W skrajnych przypadkach w czasie stosunku może dojść do pęknięcia wędzidełka i do krwawienia, co wymaga leczenia w trybie pilnym. Wielokrotne pękanie i samoistne gojenie się tych małych pęknięć (o ile pacjent nie zgłosi się do lekarza) powoduje bliznowacenie i dalsze skracanie się wędzidełka. Leczenie polega na operacyjnym wydłużeniu wędzidełka (plastyczne nacięcie i odpowiednie zeszycie) w znieczuleniu miejscowym. Wyniki leczenia, gdy operacje są wykonywane przez doświadczonych lekarzy są dobre. Gojenie trwa tydzień. Wskazana jest jedna lub dwie kontrole pooperacyjne. Trzeba zrobić miesięczną przerwę w seksie gdyż wytrzymałość rany na rozciąganie wzrasta z upływem czasu. Oczywiście to tylko jedna z opcji.

Gość 3442342323
krwawienie raczej u Ciebie Ja kiedyś kochałam się z chłopakiem od roku i nagle przy stosunku mega dużo krwi, po powrocie do domu wciąż się sączyła, pojechałam szybciutko do ginekologa, werdykt " delikatna śluzówka pochwy, przy intensywniejszym seksie doszło do naruszenia nabłonka, a to jest miejsce bardzo ukrwione, stąd tyle krwi". Ta sama sytuacja powtórzyła się po ok. 2 latach, już z innym chłopakiem. znów poszłam do ginekologa (innego) i usłyszałam to samo: otarcie nabłonka w pochwie. Zaznaczę że nic a nic mnie nie bolało. Ciebie boli? Na wszelki wypadek idź do gina.