Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden facecik

Mam ogromny problem - chodzi o krwawienie podczas cyklu...

Polecane posty

Gość Taki jeden facecik

Moja dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne juz kolejny z rzędu miesiąc. Jak sie kochamy to albo robimy to w gumce, albo ja koncze na zewnatrz. Tydzien przed planowym dostanem okresu ( miala jeszcze do wziecia 3 tabletki ) dostala silnych boli brzucha i po 2 dniach dostala krwawienie. Poszla do lekarza bo zaniepokoily ja te bole. Lekarka bez badania stwierdzila ze to przesilenie jesienne i tak czasami bywa. A i moja dziewczyna przeszla na drastyczna diete - w sumie nie iwem po co, ale tak jest. No i krwawilo jej az 11 dni !!!! Wczoraj przestalo. Bol przeszedl 2 dni jak zaczal ale jeszcze krwawilo jak wspomnialem. W sumie nie ma zadnych objawow ciazy - tylko czasami zaparcia - ale ona mowi ze to od niewlasciwiej diety. CZY ONA MOZE BYC W CIAZY ???? Moim skromnym zdaniem przy ciąży nie boli a ja strasznie skręcało.... A óźniej to krwawienie trwające 11 dni. Teraz nie ma ani krwawienia ani bólu... POWIEDZCIE PROSZE BO JA CHYBA ZWARIUJE. WG MNIE TO NA 100% NIE CIąZA A CO WY DZIEWCZYNY MYSLICIE ????? BARDZO PROSZE POWIEDZCIE Z GORY DZIEKUJE ;-)

Gość Taki jeden facecik
dlaczego nie odpisujecie mi ??? ja poważnie pytałem !!!!!!

Gość oko proroka
Miałam podobny problem. Powodem były zle dobrane tabletki. Lekarz kazał mi je natychmiast odsawić. To napewno nie CIĄŻA!

Gość Taki jeden facecik
oko proroka - dziekuje za odpowiedz ale ona bierze te tabletki dluzszy czas i wczesniej takich hec nie bylo - to na pewno nie ciaza ?

Gość jejku jejku jejku
spokojnie:) to nie ciąża!!! jezeli ona bierze tabletki regularnie i nie miała biegunki ani wymiotów ( bo to moze osłabic działanie tabletek) ani tez nie brała antybiotyków to spoko:) wy jeszcze w gumce i nie konczysz w niej to juz w ogóle sie nie powinienes bac......nie napisałes jakie bierze tabletki i jak długo...skutki uboczne moga sie pojawic nawet po kilku opakowaniach...ja tak miałam:) to ze krwawiła a brała jeszcze tabletki znaczy ze sa one za sllabe...i to tez win atego, ze trało to 11 dni...niech zmieni tabletki na silniejsze...ja tak miałam przy novynecie ze pod koniec 4 opakowania dostałam krwawienia!!! aaaaa i jak palienia sa w czasie brania tabletek to podczas przerwy moze wcale nie byc i to napewno nie ciaza!!! wczoraj własnie o takiej sytuacji gadałam z moja lekarką:)

Gość oko proroka
Jak długo? Bo ja dostałam krwawienia chyba po 5 miesiącach

Gość Taki jeden facecik
DZIEKUJE WAM KOCHANE DZIEWCZYNY ;-) uspokoiłyście mnie ;-) miłego dnia ;-)

Gość natalia333
Czesc.. mam podobny problem jak kolega.. Od szesciu miesiecy biore tabletki antykoncepcyje - novynette.. ostatnio zapomnialam jedenj tabletki i za dwa dni kochalam sie z chlopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia ale nie skonczyl we mnie.. a na drugi dzien (tydzien przez planowanym okresem) zaczelam krwawic (krwawinie male) i w dodatku zaczal mnie bolec brzuch tak jak boli na okres.. Czy jest mozliwe ze moge byc w ciazy?