Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaca sie

czy jestem w ciazy?????????

Polecane posty

Gość bojaca sie

majac okres poszlam na swoj pometek. zabezpieczylam sie po 2 tzn. podpaska i tampon. duzo wypilam jak kazdy i nie wiem czy cos zlego nie zrobilam. okres mi sie spoznia juz 4 dzien. a po imprie mailam angine i goraczke wysoka prawie 40 stopni. i bralam antybiotyk. Boje sie ze z kims poszlam do lozka. nie dosc ze nic nie pamietam to jakby co to nie wiem z kim wpadlam. a najgorsze jestem niepelnoletnia:( a jak jestem??? nie powiem mamie bo mi juz kiedys oswiadczyla ze mnie wyzuci z domu a w rodzinie mielsmy sytuacje ze moja 16 letnia kuzynka zaszla w ciaze. Tak sie bi=oje.Prosze pomozcie

Gość Orógekkkk
na 100% to ciaza:classic_cool:

W czasie okresu uprawialaś seks? Jesli tak to bez obaw nie powinnas byc w ciązy. RAczej to nie mozliwe zeby zajsc w ciąze w trakcie okresu . Okres moze spoznia sie z innych powodów np. sters , choroba - wyskoka gorączka itp. Nalepiej kup sobie test ciażowy .

Gość odpowiedź typowego forumowicza
tylko nie połknij tego testu, bo znowu wrócisz do punktu wyjścia i kolejny kretyński topik mamy jak w banku :-0

Gość lilaaaa
nie do bez jaj to chyba nie jest ściema? jak to nie wiesz czy z kimś spałaś czy nie? Film ci się urwał? A poza tym mało prawdopodobne żeby podczas okresu zajść w ciążę szczególnie że byłaś zakorkowana. Myślę że to przez chorobę i antybiotyki ci się opóźnia. A tak swoją drogą czemu nastotatki zadają niekiedy takie głupie pytania typu: czy kąpiąc się w basenie można zajść w ciążę; czy podczas pettingu również?- jak wy uważacie na lekcjach biologii? mówi się że nastolatki takie wyedukowane w tym temacie, a co 2 dziewczyna nie wie co to owulacja i kiedy może zajść w ciążę

Gość Święta Wincenta
Tak, na 100% jesteś w ciąży. A dziecku współczuję takiej głupiej mamusi, która nawet nie pamięta czy i komu daje dupy :O

Gość kita1982
ja tez kochalam sie z facetem i pekla nam gumka dodam jescze ze uprawialismy sex w sumie podczas plamien po miesiaczkowych czy to sa juz dni plodne????/ okres mam nie regularnie ale z moich obliczen srednia 4 kolejnych cylki wynosi 27.... dla pewnosci zwielam postinpor chocaz za pozno:((3 godziny przed koncem terminu wziecia tabletki)co wy o tym myslicie????

do Kity A ktory to był dzień cyklu ? Jesli Twoj cykl ma 27, to termin owulacji przypada mniej wiecej na 13 dzien cyklu . Tak wiec jesli nie uprawialas seksu po 8 dniu cyklu to mozesz byc raczej spokojna i nie jestes w ciązy

Gość bojaca sie
jeszcze chce dodac ze jestem dziewica. przechodze w zyciu duzo stresu i nigdy bym tego nie zrobila na trzeswo. kupie ten test i ise przekonam czy jestem czy nie. moja kuzynka kilka miesiecy temu tez miala taka sytuacje jak ja tylko jest roznica ona juz uprawia sex od dawna a ja ani razu i zgadzam sie z wami choc od orogekkk jego rada jest bardzo to bardzo uszczypliwa.