Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

humorzasta niunia

Co o tym sądzicie dla mnie to żenada!

Polecane posty

Gość ulibuli
udaja ze coś robią;)

Gość sephi
po prostu porazka popierdzielilo ich

Gość haa haa haa
czyli co, prezerwatywy tez prowadza do nieplodnosci?????? dobre

Gość MMMMMMMM...
Niech Ci posłowie rozpędzą się i rąbną głową w scianę ....może klepki im wpadną na swoje miejsce i zaczna myśleć choć wątpię w to :P

chyba oni sobie nie zdają sprawy ze większośc ludzi sie kocha nie tylko po to aby miec dziecko ale dla przyjemności....haha mogę sie założyc ze wtedy jeszcze wiecej ludzi ucieknie z tego powalonego kraju! lub handel nielegaly będzie kwitł jak nigdy :)

Jak u Orwella - sex stanie sie czyms obrzydliwym, a ludzie beda kopulowac tylko w celu splodzenia nowych obywateli popierajacych jedyna sluszna wladze... :(

nozyczki własnie nie! jeszcze bym nie zdziwiła sie jak by to Romek nasz cudowny z lpr wymyślił ale to człowiek z parti rządzącej od kaczek wymyślił ! Swoją wiedzą zaszokował wszystkich naukowców hahahah

co racaj to racja dużej różnicy między nimi nie ma i to debile i to debile czekajmy tylko na następne pomysły... czym nas jeszcze zaszokują ?!

A mnie najbardziej wkurza, że nasza wspaniała władza próbuje wprowadzać swoje odkrywcze zasady podpierając się nauką Kościoła, o której nie ma bladego pojęcia. Potem wychodzą z tego takie idiotyzmy, jak ten, że prezerwatywy szkodzą (no bo jaki tu rozumowy argument znaleźć dla sceptycyzmu kościoła wobec antykoncepcji), albo że sex jest tylko dla prokreacji. Im więcej ich słucham, tym bardziej wszystko mi się wywala do góry nogami. z kazdym projektem ustawy pogrążają się jeszcze bardziej, choć wydawać by sie mogło, ze bardziej nie można. I tym zaskakują:O

Mi się wydaje że ci nieszczęśnicy wymyślający takie głupoty muszą mieć bardzo ubogie życie seksualne i w zawiści chcą pozbawić tego, co najlepsze normalnych, zdrowych i potrafiących się cieszyć życiem obywateli.:o Proponuję zrzutkę dla dobrego psychoanalityka dla pani Sobeckiej i popierających jej chore pomysły kolegów!

Gość tak tylko to nam
pozostało - wyjechac z tego kraju!