emilka26 0 Napisano Listopad 8, 2006 Witam mam takie pytanie niedawno zdecydowałam sie na tabletki i biorę rigevidon to moje pierwsze opakowanie a raczej powinnam dziś zacząć następne tylko mam problem z krwawieniem z odstawienia bo właśnie nie wiem czy to co dostałam jest normalne bo z 4 dzień po ostatniej tabletce dostałam jednodniowego plamiania minimalnego pare brązowych plamek czy coś jest nie tak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka26 0 Napisano Listopad 8, 2006 napewno nikt nie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 9, 2006 Emilko nie powinnas się martwić skoro to było Twoje dopiero pierwsze opakowanie.Normalnie zacznij brac drugie opakowania.Gdyby sytuacja ta powtorzyła się przy drugim opakowaiu najlepiej zadzwon do gina. Ale jak narazie nie masz się czym martwic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka26 0 Napisano Listopad 9, 2006 dzięki za tą opowiedź zmartwiłam sie bo już kidyś brałam tabletki dawno ale nie miałam czegoś takiego tylko praktycznie normalne krwawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka26 0 Napisano Listopad 9, 2006 jest ktoś jeszcze kto wie co mi jest martwie sie że moge być w ciąży poprostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka26 0 Napisano Listopad 9, 2006 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach