Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Czemu niektórzy za wszelką cene chcą wymarcia naszego gatunku?

Polecane posty

Zakłądają topiki w stylu "NIE DAJ SIĘ OKRAŚĆ, NIE MIEJ DZIECI!" itd. :-o

Gość ghdjja
Żeby się nie mnożyły leonory.

myslałam z początku, ja zobaczyłam temat że mówisz o rudych...i już chciałam sie wypowiedzieć że też chcę waszego wymarcia

Gość leonora kocham Cie

Gość nic by się nie stało jakby nas
zabrakło! och jej, a moze już powoli nadchodzi nasz koniec? po prostu czas człowieka na zeimi się kończy? cóz, ludzkość nie jest ostatecznym dzełem natur, po nas tez coś bedzie. mi tam to rybak, czy wymrzemy za 100, 500 czy 1000 lat. ale wydaje mi się, ze na pewno ktoś/coś po nas nastąpi. chyba, ze najpierw tak zaśmiecimy i zatrujemy ziemię, ze po nas nie będzie już nic, tylko brudna, radioaktywna, zawalona plastikiem pustynia.

Przedstawiciel gatunku który chce żeby jego gatunek wymarł :P I po co ewolucja dała nam tak rozwinięty umysł? Aby bysmy byli pierwszym w historii gatunkiem któy chce samozagłady? :P Olaboga...

Przeludniona jest Azja i afryka. Europa zaś ma ujemny przyrost naturalny. Teraz w Polsce mieszka 38 milionw ludzi, za 30 lat bedzie ich 32 miliony.

Gość a po kiego
matce ziemii ludzie ? nic tylko kradna i niszcza, jak zadne inne zwierzeta, obysmy wkrotce wymarli dzieweczko

A po kiego matce ziemi zwierzęta? Tylko przeszkadzają człowiekowi :P

Gość kauket
pewnie ze beda 32 miliony bo reszta wyjedzie np do anglii:P poza tym nie mam ochoty sie rozmnazac-a po co?

I bardzo dobrze że będzie ich mniej! Jestem ekologiem i wiem że w naszym kaju już dawno przekroczyliśmy wszelkie limity w wykorzystaniu powierzchni, wody, roślinności i innych zasobów. Przeciętna stopa ekologiczna naszych obywateli jest 3,5 raza większa od możliwośći (bazy) planety na naszych szerokościach. A państwa nie są silne zaludnieniem tylko produkcją i dystrybucją oraz potencjałem intelektualnym. Porównaj sobie Skandynawię i kraje Afryki - masz jekieś wątpliwości?

A moze to rzeczywiście dobrze... Będziemy mało licznym, ale silnym genetycznie gatunkiem :P To pewnei taki Boży plan.. Skoro słabi osobnicy moga dzięki rozwojowi medycyny przeżyć, to niech chociaż się nie rozmnażają :P

Amant pamietaj żeby ani ty, ani żaden twój kolega nie miał potomstwa. Dzięki temu przetrwają tylko silne geny :P