Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

Nie takie ważne ale wchodzcie .. tak ooo

Polecane posty

Miałam plamienia przy 1 opakowaniu to normalne czy tabletki są niedobrane teraz to juz nie wsytępuje.. ale tak sie zastanawima czemu wcześniej ak było?

Gość do jablko
jablko ciagle zadajesz te dziwne pytania !!! ktore na dodatek sie powtarzaja- o ile pamietam bierzesz harmonet ja juz biore 4 lata te tabletki i przy pierwszych 3 opakowaniach mialam plamienia.A co ciekawsze to po 4 latach ostatnio zdarzylo mi sie krwawic przy 17 tabletce!!! a kiedys nie dostalam okresu w 7 dniowej przerwie~~~ale w ciazy nie bylam i nie jestem!!!!!! i przestan sie wkoncu zadreczac

Gość do jablko
aha pytalas czy to normalne ze krwawienie wystepuje przy pierwszych kilku opakowaniach.Chodzi o to ze zaczynasz brac hormony organizm nagle musi sie przestawic na przyjecie.. czegos innego.Nie ma reguly ze jak krwawisz to tabletki sa zle dobrane,tak czy siak dzialaja .Przy zlym dobraniu pigulek mozesz miec jedynie pewne skutki uboczne typu migreny,zawroty glowy itp

Gość heili
halo mam pytanie jakies bralam logest jakies 3 lata zrobilam przerwe pol roczna i juz nie pamietam jak to jest na poczatku - jestem w trakcie poerwszego opakowania i moj okres trwal jakies 7 dni a potem mialam jeszcze pare dobrych dni takie plamienia tak jakby zmniejszony okres - to jest to o czym mowicie? to bedzie trwalo jeszcze?

Gość do heili
tak moze sie tak zdarzyc nie martw sie