Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aalexia

Co to oznacza?

Polecane posty

Gość aalexia

Przeczytałam na tym foru, że osoby zapisane na tym forum na pomarańczowo, to tzw. podszywacze. Ja się pod nikogo nie podszywam, jestem sobą. Dlaczego więc na pomarańczowo? Jak to zmienić? Nie rozumiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i proszę o odpowiedź.

wejdż w preferencje i się zahasłuj.

Gość naked
Jak chcesz być czarna, to załóż sobie nicka, wejdz tu: http://f.kafeteria.pl/preferencje.php?cmd=zaloz&id_f=1 i postepuj zgodnie ze wskazówkami. Pod pomaranczowy nick mozna się podszyć, pod czarny - nie (z reguły nie). Wykorzystują to podszywacze i uprawiają tzw podszyw:classic_cool:

Gość aalexia
Dziękuję - już to robię.

Gość naked
No jak nie? Na przykład wpisujesz "cool" - bez cudzysłowia w nawias kwadratowy [] Wychodzi takie coś :classic_cool:

O udało się. A jak bym nie znała tej strony? Za każdym razem muszę na nią wchodzić? nie można jak na gg? Za każdym razem muszę podawać hasło?

Gość naked
Na początek daj sobie tą stronę do ulubionych, po kilku dniach będziesz znała emotki na pamięć. Innego sposobu niż wpisywanie ich w nawiasie kwadratowym nie ma. Oczywiście oprócz podstawowych emotek, np :D:):P:(:O A z hasłem...ja mam hasło dwuliterowe - to bardzo ułatwia sprawę.

Gość naked
Przecież one są na tej stronie z emotkami - na górze. po lewej masz jak będzie wyglądać emotka, potem co masz wpisać żeby się pkazała, na końcu po lewej znaczenie emotki.