Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

axxk

siedze w domu dzisaj

Polecane posty

mam urlopik dzis i jutro. miałam ambitny plan zajac sie sprzataniem domku bo juz zarasta brudem z braku czasu , pozatym musze sie duzo uczyc i napisac 3 prace zaliczeniowe, stos prasowania mnie czeka i muszę isć na zakupy zarówno spozywcze ale tez bardziej skomplikowane jak kurtka buty... a najgorsze ze jest szaro zimno i mi sie niechce. a pozatym niewiem jak sie mam wyrobic od czego zacząć:) a tak myślałam że jak wezmę 2 dni wolnego to tyle zrobie:) pozdrawiam wszystkich pracusiów :)

to włąsnie ciebie posłuchałam wczoraj iolałam prace :)

Ja mam do pracy dziś na 11.00 i miałam troszkę rano posprzątac, ale tak mi się nie chce.... 😭

Lusia, przykro mi ze własnie ja Ci to mówie, ktoś musiał Cie uświadomic ..... lisci juz nie ma !!!!!! 😭

o własnie miałam obiad zrobic bo kartofli to juz ze 2 tygodnie niewidziałam :) zmotywujce mnie ludzie jakos a najgorsze jest to ze jestem tak zmeczona ze naWWET SPAC NIEMOGE i dzisiaj jestem jeszcze bardziej zmeczona i to z rana :)

axxk - ugotuj kasze albo ryż, to nie będziesz musiała obierać. :)

ja tez lisci niewidziałam tzn sa u mnie na balkonie prawie po kolana bo z dzikiego wina opadły i jeszcze ich niesprzatnełam :)

a co do zakupów ubraniowych to kupić cos sensownegow małym miescie top porażka wiec mozna sie tylko załamać a kaszy niebedzie bo chce mi sie kartofli :)tylko niewiem z czym żeby szybko było

a ja pojde po spozywcze zakupy i za poł godziny zrobie pyszna kawke z mlekiemi cynamonem lub imbirem :) i tez paczka zjem ponoc sa najlepsze na jesienną depresje

Na jesienną depresję, to czekolada ze względu na magnez, który w niej jest. ;) Lusi - odczep się od grzywki.... Coś popsujesz i dopiero będzie płacz... ;)

to ide sie umyję i zobacze co z tego wyjdzie dalej :)

Łachudra - nic a nic nie masz w domu? Nawet kawałka mąki i jajka, żeby placuszki usmażyć? :O

no poważnie) miałam taki zapieprz cały ostatni tydzień że na kolacje wyjadłam wczoraj resztki:) a że jak wyszłam z domu o 8 rano i wróciłam po 22 to nawet juz nie miałam gdzie zakupów zrobić;)