Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia_20_20

Serwisy dla Kobiet

Polecane posty

Czeeeeee :) Dziewczyny, jakie jeszcze, inne serwisy dla Kobiet znacie w Polskim internecie ( duzo informacji, poradniki, jakas dyskusja o ploteczkach ) ?? Znalazlam kilka w polskich portalach ( onet.pl ), powpisywalam kilka adresow ale nie byly to strony na wysokim poziomie ( kobieta.pl, kobiety.pl, kobiecosc.pl ), noooo i kilka innych adresow pod ktorymi byla bielizna dla Pań :) oprocz Kafeterii jest cos jeszcze fajnego ?? Znalazlam tez jakis nowy serwis ( Wyjatkowa.pl ) i mimo ze dopiero startuje zapowiada sie interesujaco. Jesli cos znacie dajcie znac, zapraszam tez do przejzenia tych stron ktore podalam, moze ktora z Was jeszcze ich nie znala i znajdzie na nich cos fajnego dla siebie. Pozdrawiam

Gość ZOBACZ TEZ
polki.pl kiedys cos bylo pod tym adresem,ale nie wiem jak teraz.zobacz.no i ocenisz sama .pozdrawiam.papa

No i nic nie znalazlam. Znacie cos jeszcze ?? Zapisalam sie do Listy Mailingowej na Wyjatkowa.pl bo z tego co udalo mi sie dowiedziec szykuja naprawde duza strone. Pozdrawiam

Gość Amik
Dziewczyny, najfajniejszą stronką dla kobiet jest www.wyjatkowa.pl chwilowo w remoncie:) zapraszam gorrąco:) W końcu każda z nas jest wyjątkowa...:) Pozdrawiam!

Ooooo widze ze jednoznaczny glos z publicznosci :) No tego jeszcze nie wiemy bo serwis nie ruszyl ale ja tez pisalam do nich noooo i musze przyznac ze odpowiedz mnie zadowolila :) Amik a nei znasz czegos jeszcze ??

Gość kikolkil
niezla reklama