Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumianekk

Co pijecie w ciągu dnia??????

Polecane posty

Gość rumianekk

woda soki herbatki czarna zielona czerwona biala owocowe ziolowe mleko .... ????

w pracy herbata zielona zapachowa (opuncjowa i cytrynowa na zmianę; właśnie zaparzyłam kufelek) bez cukru w domu soki i kompoty, rano przed wyjściem do pracy filiżanka czarnej, słabej herbaty z miodem

acha, jeszcze piję w domu kisielki te szybkorobiące się :) (z kawakami owoców of course)

Gość rumianekk
staram sie zmiejszyc ilosc herbaty kawy i tak nie pije duzo zamiast tego woda niegaz herbatki ziol. rumianek mieta melisa znacie jakies sposoby aby podawac je z dodatkami by byly smaczniejsze??? ja rumianek pije z cytryna i miodem jest pyszny macie inne przepisy na pyszne i zdrowe napoje???

Gość kawa kawa kawa
3 x kawa herbatki ziolowe woda

Gość wodamineralna
Duuzo wody, herbaty owocowe i czarna, rumianek, soki :P

Gość jaa wieem
kawa, parę szklanek herbaty (saga), wieczorkiem czasami piwo

a rumianek na co pijecie? bo ja czasami piję lipę, zwłaszcza w sezonie jesienno-zimowym, z lukrecją i miodem, ale to jest fuj! no i czasem miętę, na brzuchola

Gość ksiadzek
woda mineralna..najlepsza..;)

Rozmaite herbaty(czarne,zielone,owocowe,ziołowe itp.)zależy od tego na jaką akurat mam ochotę w danej chwili,kawę,czasami jakieś soki,wieczorkiem piwko lub czerwone wino;-)

witam, ja pijam dwie duze kawy z ekspresu dziennie 2 razy parzona pokrzywe duzo czerwonej herbaty ( z liptona z melonem pachnie cudownie) duzo zielonej z opuncja figowa mietowa carmelowa z dilmah mietowa z dilmah waniliowa brzoskwiniowa z tetley i jeszcze mnostwo owocowych w saszetkach z dlimah. ogolnie pije caly dzien kawe lub herbate + 1,5 l wody mineralnej niegazowanej, nie moge siedziec gdziekolwiek nie majac czegos do picia zrobionego :)

Gość Święta Wincenta
Tylko wódkę, od rana do nocy :P

Gość ja pije kawę z ekspresu
ciśnieniowego tak 2-4 razy dziennie, herbatę owocową, czystą i jakieś inne gówna. Nie lubię sków i nic słodkiego

Gość bla bla blaaaaaaa
to cud że coś na klawiaturze wystukałaś:P

Herbatki owocowe, zielone, ziołowe:) na dzień dobry - kubek wody przegotowanej (ostudzonej) i jedna kawa z mlekiem koło południa:) w sumie sporo, bo jakieś 3-3,5 litra

Gość kanapka
ja polecam herbatke z herbapolu rumiankowa z miodem i cytryną mniam jest pyszniutka i dobrze robi na cere

Gość a co niby
rumianek na codzień mozna pić? co jeszcze polecicie na zółądek i odchudzanie ? a czy kobieta w ciązy moze wtedy buc tez te ziołowe herbaty?

Gość axsaxxs
piję tylko czarną słodzona białym cukrem herbatę, jestem wąsko wyspecjalizowana (no, czasem jakiś sok się trafi czy mineralna gazowana)

a ja pije: rano kawke z mleczkiem, potem bardzo duzo czerwonej herbaty, zielona z opuncja, bardzo duzo wody mineralnej niegazowanej, czasem cole light, ale w nieduzych ilosciach i nie za czesto tez jak siedze i cos robie to musze miec pod reka albo herbatke, albo wode mineralna, nie pije zadnych sokow ani gazowanych napojow:) pozdrawiam rewelacje:)

jestem pijakiem;) caly dzien z kubkiem albo butelka w reku;) Na przemian - herbata zielona, saga owocowa, woda mineralna, piwo:)

Gość zuzanamarianna
Rumianek na odchudzanie? chyba nie bardzo:O z resztą nie można przesadzać z ziołami więc jeden napar z rumianku dziennie maksymalnie;) BIOACTIVE ma taki pyszny (rumianek) z sokiem grejpfrutowym:) do tego łyżeczka miodu - pychotka:) albo HERBAPOL ma też pyszną już wcześniej wspomnianą herbatę z rumianku. Polecam tez napar z lipy:)

Rumianek na odchudzanie? chyba nie bardzo:O z resztą nie można przesadzać z ziołami więc jeden napar z rumianku dziennie maksymalnie;) BIOACTIVE ma taki pyszny (rumianek) z sokiem grejpfrutowym:) do tego łyżeczka miodu - pychotka:) albo HERBAPOL ma też pyszną już wcześniej wspomnianą herbatę z rumianku. Polecam tez napar z lipy:)

Gość mru mru mru
Herbata zwlykla Dilmah, kawa zwykla lura Neska.. ale ja sie zapuscilam strasznie:D od jutra znowy zdrowo!! Zielona herbata, sok jednodniowy z marchewki/jablka ,kawa zbozowa :D :D :D mrrr dzisiaj wieczorkiem na zakupy.

Gość malagga
1 kawa rozpuszczalna, 1 czekolada, 1 herbata zielona, 1 szkl. mleka, więcej wody niegazowanej, czasem jakaś mięta lub herbata czerwona

Gość jajko i kura
herbata zielona jasminowa, herbata biala "Pandino" i swiezy sok wyciskany (marchewka, jablka, cytryna) no i woda

Gość jajko i kura
a i jeszcze herbatka z pokrzywy

Gość troszku wcześnie
herbatki owocowe, głównie malinową czerwoną czasem zieloną soki owocowe głównie wieloowocowe, lubię żurawinowy i mango tylko 2 słabe kawy dizennie z mlekiem