Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o odpowiedź

INFLANCKA w Warszawie - dobry szpital na poród??????

Polecane posty

Gość proszę o odpowiedź

Gość api jupi
????????

ja rodzilam prawie 10 lat temu i wtedy bylo super!!!! a teraz nie mam pojecia, tylko tyle wiem, ze pol roku temu inflancka nie cieszyla sie dobra opinia, zapewne zbyt szybko spoczeli na laurach albo zguila ich rutyna....slyszalam b. pozytywne opinie o szpitalu na solcu, 3 znajome rodzily niedawno i wszystkie zachwycone...

Gość api jupi
bega dzieki za sugestie, zastanawiam sie caly czas gdzie rodzic, Solec dosc blisko mnie... :-)

no widzisz..wiec proponuje tam przejsc sie i pogadac, obejrzec...jednym slowem zrobic rekonesans!

Gość api jupi
A zatem trzymam kciuki za skuteczne działanie ;-) Ja mam porod w styczniu, zaczynam sie BAĆ!!!

pierwsza ciaza? a od razu ci sie udalo/ czy byly dluzsze staranka? pytam z ciekawosci bo wlasnei jestem na tym etapie i juz odchodze od zmyslow...poprzednei obie ciaze przyszly mi bardzo latwa, tak jak zaplanowalam tak urodzilam...myslalam, ze to norma, a tu okazuje sie ze nie...

Gość Inflancka na TAK
Ja urodzilam niedawno synka i gorąco moge polecic szpital na Inflanckiej. Cudowna obsluga, wspaniala atmosfera. Z wielkim sentymentem wspominam pobyt tam. POLECAM

Gość florika
może któraś rodziła niedawno?

Gość florika
podnoszę

Ja rodziłam dość dawno - dwa lata temu polecam z jednego głównego powodu- nie odsyłają rodzących a myślę że jak już są skurcze itp. to do przyjemności nie należy zwiedzanie Warszawy w poszukiwaniu miejsca w szpitalu.... Na porodach rodzinnych obsługa baardzo profesjonalna i serdeczna, poród wspominam miło...choc trwał 11h :P Oddział poporodowy już nieco gorzej - wtedy był booom i po prostu się nie wyrabiali z obchodami,na pomoc w opiece nad noworodkiem nie licz raczej itp Kiedy ja rodziłam ZZO było bezpłatne- też plus. Wrócę tam.

Ja rodziłam dość dawno - dwa lata temu polecam z jednego głównego powodu- nie odsyłają rodzących a myślę że jak już są skurcze itp. to do przyjemności nie należy zwiedzanie Warszawy w poszukiwaniu miejsca w szpitalu.... Na porodach rodzinnych obsługa baardzo profesjonalna i serdeczna, poród wspominam miło...choc trwał 11h :P Oddział poporodowy już nieco gorzej - wtedy był booom i po prostu się nie wyrabiali z obchodami,na pomoc w opiece nad noworodkiem nie licz raczej itp Kiedy ja rodziłam ZZO było bezpłatne- też plus. Wrócę tam.

Gość florika
dzięki bardzo za odpowiedź. W sumie dzieckiem to zajmę się sama bo to będzie moje trzecie. Chodziło mi o warunki ( wiem że był remont ) i o takie ludzkie odruchy.A nie przemiał i tak jak na taśmie, następna,następna i rutyna