Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norbert 30

Pytanko do kobiet-prosi mężczyzna !!!

Polecane posty

Gość Norbert 30

Proszę pomóżcie zrozumieć w czym zrobiłem błąd: Kilka dni temu leniuchując z ukochaną w łożku ona zaczęła pieścić moje ciało...fakt może i byłoby przyjemnie, ale ja naprawdę nie miałem chęci na nic więcej. W pewnym momencie walnałem tekstem, który chyba nie tak został odebrany jak powinien a brzmiał on..."pracuj, pracuj a ja się prześpie". Moja kobietka nagle położyła się obok i...jej humor się zmienił, następnie były łzy i zapytała, czy ona mnie w ogóle seksualnie pociąga. Wczoraj usłyszałem, że nie ma ochoty na seks ani dziś, ani jutro...że czuje się zraniona i potraktowana jak dziwka-co ja zrobiłem złego? Nigdy w życiu nie pomyślałbym w ten sposób o moim skarbie, kocham ją ale nie zawsze rozumiem...Fakt podobno jesteśmy z Marsa!!! O co chodzi? Jak wy potraktowałybyście podobne słowa faceta w waszym łóżku-czy ta "moja" lekko nie przesadza?

Gość Atomówka 21
ej no sorry.....a gdyby to twoja kobieta tak postąpiła???jak byś się poczuł??????co??????????

Gość Ksiądz..
Jestes szwinistyczna swinia jak mozna tak potraktować kobietę???!!!W głowie się nie mieści!!!!

Gość mary1954
mi też by było przykro...ale nie przejmuj się!! kup kwiatki, powiedz ze jest wspaniała to może zapomni...pozatym powiedz, że to był głupi żart, i jest Ci przykro z tego powodu. ja bym po czyms takim wyluzowala

Gość ciezarna mrowka
kurwa..spiacy byl a wy sie zbednie podniecacie :o

Gość FFilozoff
O ty dziadzia kalwaryjski będziesz się w piekle smażył za te słowa:P:P

chciałeś zażartować a wyszło inaczej przeproś ukochana ,daj buźki w czoło i będzie dobrze;)

Gość Ksiądz..
Ja jestem zbulwersowany takim zachowaniem!!!

Nie no spokojnie :) Na Twoim miejscu kupiłabym piękny bukiet kwiatów i przeprosiła. Kobiety są wrażliwe i prawdopodobnie uraziłeś ją tym tekstem. No cóż teraz musisz (jeśli oczywiście pociąga Cię) okazać jej zainteresowanie (seksualne). Powodzenia Ci życzę bo wiem że kobitki są bardzo uparte ;)

Gość mary1954
ksiądz przestań sie czepiac ludzi na każdym topiku!!

Gość arachnofobia
skąd się te baby biorą ? makowe panienki :-0

Gość chamówę walnąłeś
prymitywny, glupi tekst zupelnie bez sensu. wiec skoro nie mial sensu, to nie powinien miec wiekszego znaczenia. widac jednak, trafiles w czuly punkt Twojej kobiety, moze nie wiesz o wszystkim, co zlego i przykrego ktos kiedys jej wyrzadzil? porozmawiaj, przepros, wytlumacz. nie powinna sie dlugo gniewac, ale jesli mial lzy w oczach, to znaczy, ze dla niej to bylo cos wiecej, niz tylko glupi tekst. chyba o czyms nie wiesz. to delikatna sprawa i delikatna kobieta.

Gość ciezarna mrowka
ciekawe..a jak was lepek napieprza to co mowicie ?? niby takie chetne zawsze :o

Gość psitka
troszke przesadziła ale może droczy się z Toba??

Gość Ksiądz..
Powiedz jej żeby Ci zrobiła loda i sprawa załatwiona a jak nie bedzie chciała to weź ją siłą

Wiesz Norbert,mi się wydaje ,że twoja partnerka miała ,,czuły dzień\",bo podejrzewam,że to powiedziałeś w żartach?!,a teraz po prostu się ,,droczy\".Jeżeli jesteś ,,spoko facet\",to napweno to minie.Moja rada-kup jej kwiaty i mocno przytul mówiąc jeszcze raz ,,wielkie przepraszam\":)życzę powodzenia!!!!!!!!!!!!!

Gość ciezarna mrowka
tak...paskiem do bioder ja !

Gość plim plum plem
a ja tam lubie sobie spać i jak facet mi dobrze w trakcie robi hihih

Gość karolinkaaaaa......
Przykro się dziewczynie zrobiło. To co powiedziałeś, odebrała jako: "Możesz mnie pieścić, ile chcesz, a mnie to i tak nie podnieca. Nie pociągasz mnie już. " Dlatego potem się obraziła i plakała. Nie próbuj zrozumiec, dlaczego tak cię odczytała. My kobiety jestęsmy takie "nadwrażliwe" i wiele rzeczy odbieramy bardzo osobiście. Następbym razem w takiej sytuacji, powiedz po prostu, że bardzo chętnie byś się poprzytulał, ale jestes zmęczony. I obiecaj, że np. następnego dnia się pokochacie. A teraz - do Ciebie należy pokazanie sowjej kobiecie, że jest dla ciebie atrakcyjna. Kolacja, kwiaty, może masaz albo wspólna kąpiel. Uszy do góry:)

Gość casdc
też byłoby mi przykro i czekałabym na zapewnienia że chodzi o to że jesteś zmęczony a nie o nic innego, niestety dopytywałabym przez dłuższy czas spox, to jest do wyjaśnienia a raczej... do okazania

Gość mary1954
plim fascynuje mnie twoj facet...sledze Cie na forum

Gość arachnofobia
:-0:-0:-0:-0:-0:-0 strasznie przewrazliwiona jakaś

Gość plim plum plem
jest spoko tylko ostanio zaczła czesto walić konia

Gość Gola9
No niezle niezle jej powiedziales.Oj gdybym to ja byla Twoja laska zapomnialbys przez conajmniej tydzien lub wiecej o sexie ;P

Gość arachnofobia
Nie ma już normalnych kobiet ? Same z księżniczkowatością wrodzoną ? :-0

Gość ciezarna mrowka
bedzie dobrze, nie martw sie przeslemy ci milony buziaczkow, usciskamy i zapalimy swieczke zesz ...:o:o

Gość plim plum plem
ja jestem księzniczka i czasmi sama zasne w trakcie ale jak by mi facet szasadzil takim tekstem to koniec, dupa z bita zero sexu przez conajmniej 2 dni

Gość Gola9
popieram plim plum cos tam hehehe i malo z tego , paradowalabym w sexownej bieliznie przed nim,tyle by mial co by sobie popatrzyl :P wiem wiem zlosliwa jestem i tak tez nazywa mnie moj ukochany hmmm ciekawe czemu ..... ;)