Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Święta Wincenta

Bielszczanki i Bielszczanie- wpisujcie się

Polecane posty

Wisła to jedyna \"rzecz\" której nienawidzę :O W moich marzeniach klub zostaje rozwiązany a piłkarze wyrzucenie na zieloną trawkę i skomlą pod drzwiami Legii o zatrudnienie ale ich tam nie potrzebują :classic_cool: I w końcu grają w III bądź IV lidze :D Co wy macie z tymi żabojadami? Najseksowniejsi mężczyźni to włosi :P Do dziś pamiętam takiego jednego przystojniaka- Francesco, którego poznałam na wakacjach na półw. Apenińskim :) Ależ sie wtedy działo... :classic_cool: Miłego początku weekendu ;)🖐️

A h o j holky!!! Dzieki, bardzo mily wieczor spedzilismy!!! I nawet sie powstrzymalam od wylizania talerza, choc przyznam, ze ciezko bylo... wlosi powiadasz? toz to mamusi synusie!!! i maczo jedne takie ufff Zawsze bedziesz na drugim planie malenka... Marketa... moze byc Paryzanka ;) o jak fajnie znowu po czesku sie komunikowac... przez rok pracowalam tutaj z czeszkami i slowaczkami... one po swojemu, ja po swojemu i zesmy sie dogadywaly, tylko szef (Francuz) uwierzyc nie mogl i tylko glowa krecil... zabawnie bylo!!! milego piateczku wszystkim zycze!!!

Gość ahoj hanysy
co tam u was na ślasku słychać :)

Właśnie,jakie Hanysy? Hanysy są na Górnym Śląsku!Ja jestem ze Śląska Cieszyńskiego i,jeżeli już,to jestem Cysoroczkom :D Dlaczego,bielszczanie mówią,ze są z Podbeskidzia?To chyba jest jeszcze ŚC,nie? Ha,ha Polak i Czech zawsze się dogadają!Dla niektórych jest to dziwne,ale,co tam......... Winceta,przykro mi,że tak źle życzysz Wiśle-K-ów.:( Muszę Cię zmartwić,na rozwiązanie klubu się nie zanosi.:D Proponuję zakończyć wymianę zdań na temat Wisły i Legii.OK? No,Włosi wyglądają mi na maminsynków.Osobiście,nie znam żadnego Włocha. Kruca,pogoda znowu się psuje.:( A mnie trzeba jutro połazić po mieście.Jak będzie lać to nici ze wszystkiego! Nazdar!🌻 ♥♪♫

Przecież nie zaczęłyśmy się nawet kłócić nt naszych kochanych drużyn :P Dziś widziałam makietę jak ma wyglądać w Warszawie stadion narodowy wraz ze wszystkim co ma go otaczać ;) Oby to powstało, bo wreszcie będzie jakiś kompleks sportowy z prawdziwego zdarzenia ;) Ale nie starczy miejsca na basen olimpijski :O Po co chciałaś iść na miasto? Chciałaś mi kupić jakiś prezent i przysłać poczyą? :P

Ależ ja nie związałam się z żadnym Włochem, po prostu uważam że wielu tam przystojniaków :classic_cool: Ich przywiązanie do własnej mamusi mało mnie ciekawi skoro przebywam z takowym tylko przez część wakacyjnego pobytu w ich pięknym kraju ;) A do tak krótkich, acz gorących i namiętnych :classic_cool: znajomości nadają się wyśmienicie :P

Tylko osoba wyjątkowo zadufana w sobie może twierdzić, że zawsze była i jest mądra. Droga paryżanko jeśli uważasz sie za najmądrzejszą i twierdzisz, że zawsze taka byłaś to chyba mnie powinno być żal ciebie. Jestem świadoma swoich braków ale pracuję nad tym, żeby było ich jak najmniej czego i tobie życzę.

nic nie rozumiesz malenka... nigdy nie mowilam, ze jestem naj i w ogole... stwierdzilam tylko, ty sama zawsze tak mowilas, a teraz sie przyznalas, ze ci sie polepszylo!!! sama sie przyznalas, ze nie bylo najlepiej, coz moge wiecej dodac...

holky :) Co u Was ciekawego?Oprócz tego,że znowu się przekomarzacie?:) Ja dzisiaj nigdzie byłam,ale w poniedziałek,wybiorę się na pewno. Wincenta,pytasz,czy Ci kupię jakiś prezencik.....No,kto wie,jak zasłużysz na niego,to czemu,nie?;) Oczywiście,że nie pokłóciłyśmy się,o \"nasze\"drużyny.Żeby,jednak do tego nie doszło,zaproponowałam koniec dyskusji,na ten temat.No bo,po co się kłócić?:) Lepiej napisz,gdzie oglądałaś,tę makietę stadionu.Też bym chętnie popatrzała.Faktycznie,szkoda,ze nie będzie basenu.:( No,Włosi na wakacje są(może) dobrzy,ale na dłuższą metę,to raczej,nie! Mamma,Mamma u nich ciągle:D Paryżanka,po czesku się nauczyłaś,a jak u Ciebie z francuskim? W TV polskiej,ciągle puszczają filmy i seriale francuskie.Wiedziałaś o tym? No,poczekam na Wasze posty.Póki co,pa!🌻

HURRRRRRRRRRRRRRA! WISŁA-mistrzem jesieni :D Wygrała z ŁKS-em Łódź! Wincenta,przykro mi,że Legia straciła pozycję lidera.:( Paryżanka,czy Ty wiesz,o tym,że Ireneusz Jeleń,który gra w AJ Auxerre,pochodzi z Cieszyna?Zaczynał w Mieszko Piast-Cieszyn.:) Pozdrawiam🌻

helo helo Marketa...z francuskim, jak z polskim... O Ireneuszu nie wiedzialam, moze dlatego, ze bardziej interesowala mnie druzyna paryzan PSG... ale naszych wszedzie troche, wiec wcale mnie to nie dziwi...choc sie cieplutko na sercu robi ;) Wicia? sie odezwij kurna, bo jakos pusto tu bez ciebie... i nie pakusiaj juz...

Hej! Najpierw po nocach nie śpicie,a teraz Was z łóżka nie można wyciągnąć!:D Język francuski jest piękny.Ale też trudny.Czy mi się tylko zdaje? Miłej niedzieli życzę.🌻

Marketa ;) masz racje... jest piekny, co do trudnosci, to nie tyle problem wymowy, co przede wszystkim gramatyka...uffff w kazdym wyjatku masz jeszcze pelno wyjatkow...

🖐️ babska :P Już dobrze, jestem znowu z wami, radujcie się :classic_cool: Ja tam wcale nie uważam, zeby francuski był pięknym językiem, bardziej podobają mi się włoski, hiszpański i portugalski ;) A ty się tak nie ciesz liderowaniem Wisły, bo przez ostatnich kilka lat mało kiedy mistrz jesieni był też Mistrzem Polski :) A ireneusz Jeleń miał grać w mojej ukochanej drużynie (Podbeskidziu Bielsko- Biała) ale w ostatniej chwili, tuż przez rozpoczęciem sezonu zwiał nam jak się nie mylę do Wisły Płock (wtedy jeszcze grali w I lidze) :O No to miłego tygodnia dziabągi 🌻 ;)

🖐️ Więc co mi kupiłaś? ;) Dziś to ja idę na miasto i mam nadzieję, że nie będzie tak jak zwykle czyli, że jednak coś sobie kupię. Jestem straszna wybrednisia więc prawie zawsze kiedy nastawiam się na zakupy to nic mi się nie podoba i dochodzę do wniosku, że w sklepach nic nie ma :O Dziś rano u mnie było poniżej zera 😡 No to miłego dnia ;)

🖐️ babochy :P Coś paryżanka dawno się nie odzywała, czyżby zginęła śmiercią tragiczną? :P Normalnie zestresowałam się, sprawdziłam kiedy umrę i okazało się że zostały mi jeszcze tylko 44 lata 😭 A jak się dowiecie co będzie przyczynną mojej śmierci to padniecie.......... morderstwo :classic_cool: Możecie same sobie sprawdzić http://www.mort.szu.pl/index2.htm No powiedz Marketa co mi kupiłaś, bo już nie mogę się doczekać :P Ja oczywiście sobie nic konkretnego bo qrwa nic w tych sklepach nie ma 😡 No to miłego popołudnia 🌼 Ja się pójdę wieczorem trochę polansować w pubach :classic_cool: 🖐️

No,paryżanka się nie odzywa.:( Ty,pewnie bawisz się gdzieś z towarzystwem,popijając piwko,albo coś innego,a ja siedzę w domu.:( Chociaż,nie wiem,czy bym gdzieś dzisiaj wyszła.Jest tak obrzydliwa pogoda,że szok!Zresztą,mam w domu jeszcze trzy piwa.Zostały z tych,które przyniosłam z Czech,a to\"Zlaty Bazant\".Może zaraz sobie jedno otworzę?:P U nas wiatr strasznie wieje i pada deszcz.Jutro prawdopodobnie spadnie śnieg.I będzie zima!:) Wczoraj się wkurzyłam jak diabli!Najpierw działo się coś z Kafeterią,jak juz (wreszcie)udało mi się wejść,przypadkowo trafiłam na post,który napisała jakaś osoba,która ewidentnie poszywała się pode mnie.W nicku miała zmienioną tylko jedną literę.Stopkę i serduszko z nutkami też sobie przywłaszczyła.Sprawdziłam,11 postów napisanych,gdzie i jakiej treści,nie wiem...... Musiałam wejść na Redakcję Kafeterii,podać nick do zablokowania,a ten jeden post,do skasowania. Po tym wszystkim,odechciało mi się pisać cokolwiek.Tak,w ogóle się zastanawiam,czy nie skończyć\"przygody\"z Kafee...... Wkurzają mnie podszywy,chamskie wpisy,itd........ Póki co,piszę jeszcze na Waszym topiku.:D Winceta,ja Ci nic nie kupiłam.:( Ja wyczułam od razu,że Ty bardzo wybredną osobą jesteś i ciężko Cię zadowolić.:D Widziałam fajne rzeczy w Czechach,ale sobie myślę:i tak Wincencie się to nie spodoba\".:D :D :D A ja sobie kupiłam 2 czapki,torebkę,skarpety(podkolanówki)z norweskiej,owczej wełny i 6 piw.:P Właśnie sobie jedno otworzyłam.Wypiję za Wasze zdrowie.🌻 Dobrze,teraz zrobię sobie przerwę,później dopiszę resztę.Mogłabym napisać wszystko od razu,ale byłyby za długi post.Szybko byście sie znudziły,czytając go,bo nikt nie lubi długich postów.:) ♥♪♫

No,sprawdziłam na \"Twoim\"zegarze śmierci ile będę żyć. Wyszło,umrę w wieku 75 lat.Powód?Uduszenie(prawdopodobnie gazem). To jest ciekawe,bo kiedyś sprawdzałam na innym zegarze śmierci i wyszło,że będę żyć 58 lat.Powód śmierci?Coś związanego z powietrzem(zaraza,chemia,czy coś innego). Jak znajdę link,to wkleję. Wincenta,jak to się stało,ze znalazłaś się na topiku o \"Klanie\"?Oglądasz ten serial? A teraz o piłce.......:) Ja sobie zdaję sprawę,że Wisła może nie być Mistrzem Polski.Już się tak zdarzyło,niestety.:( A jeśli chodzi o Euro 2012,to prawdopodobnie mecze będą jednak rozgrywane w Chorzowie.Kraków też \"wrócił\"do łask.:D:D:D To,gdzie będą rozgrywane mecze,to jest sprawa organizatorów,nikt nikomu niczego nie narzuca. Gdzie oglądałaś tę makietę?Jej,napisz,nie bądź taka........:P Któregoś wieczoru,zaczęłam czytać Wasz topik,od początku.Rzeczywiście,nie dziwię się paryżance,idzie się uśmiać.:D Doszłam do 10 strony.Jak będzie mi czasu nadbywać,doczytam resztę.:) Wrócę jeszcze do zakupów.......Piszesz,że nic nie konkretnego.A czego Ty szukasz konkretnie?:D Może wybierzesz się do Paryża na zakupy?:D ♥♪♫