Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Święta Wincenta

Bielszczanki i Bielszczanie- wpisujcie się

Polecane posty

wiec Wicia nie ma dla Ciebie swieta...skoro to normalka przez caly rok... Nie ma tej niespodzianki, tego oczekiwania i w ogole calej tej przyjemnosci...

Gość snajki
pozdrowienia z Bielska! :) bywalcy topiku chyba porzygotowują się juz do Świąt, bo straszna tu cisza.. :o

Snejki, jak tam przygotowania w naszym cudnym miescie? Slyszalam, ze lato na calego i sniegu na swieta nie bedzie :( ...ale mi sie marzy kulig z pochodniami...mmm...

Gość 1a2b3c
A rozumek Ci się nie marzy??? :O:O:O

🖐️ no to jestem :) a BB na razie jak na Florydzie zimą :p słonko pięknie swieci, o śniegu ani widu ani słychu za to w sklepach tradycyjne tłumy wykupujące wszystko, co jest - co najmniej jakby się przygotowywali do zapowiedzianej inwazji obcych ;) z poza tym w BB jak to w BB - nic szczegolnego sie nie dzieje... :o aha, no i polscy londyńczycy i dublińczycy wracaja na świeta zalewając miasto .. ;)

witaj Snejki :D 🖐️ fakt, te zakupy, to normalka (choc dziwne, bo ludzie sie skarza, ze biedni sa)...ale brak sniegu w naszych gorach... Smutasno pewnie:( No tak, wszyscy wracaja, tylko nie ja... ale moze juz niedlugo tez Was odwiedze... Tutaj chlodem zawiewa ale blekitne niebo i sloneczko, a o sniegu nie mowie, bo jak spadnie, to anomalia pogodowa i ludzie nie wiedza, co sie dzieje (panika zwlaszcza za kierownica...) Brakuje jeszcze widoku sztucznych ogni nad Bielskiem w Sylwestra... Podaje Ci moj e-mail, jesli chcesz: katlus@o2.pl

1a2b3c ... marzy mi sie rozumek ale stwierdzilam, ze jesli mam byc taka inteligentna jak Ty, to lepiej zostac bezmuzgiem...Wesolych Swiat...

Gość 1a2b3c
Poproś pod choinkę o słownik ortograficzny bo mÓzg to się tak pisze :O:O:O

Gość 1a2b3c
Nie dziękuj, lubię oświecać ciemnotę :D:D:D

Gość czego od żabojadki wymagasz
? toż to już nawet nie wie że Polska graniczy z Ukrainą :-0 ona jest ponad tych pustych Polaczków. ona jest we Francji :-0 dla niej jedynym problemem w życiu są kierowcy w Paryżu, tak jakby ona była babskim odpowiednikiem Fernando Alonso :-0

Gość 1a2b3c
No Alonso, bo do Kubicy to się pewnie jeszcze nie przyznaje... A co tam na Wigilię zaserwujesz? Żabie udka i ślimaczki? :O

...wiesz ...nie bede zlosliwa...ty robisz to swietnie za nas dwoje... Ale pewnie bardzo Ci zle w zyciu byc musi, skoro sie na innych wyzywasz...

Gość 1a2b3c
A może po prostu skłaniają mnie do tego twoje niespecjalnie mądre wypowiedzi... :O Pomyśl o tym :O

...prosze o przytoczenie tych moich niemodrych wypowiedzi, ktore sklaniaja Cie do krytyki faktu, ze skoro zyje w innym kraju, to calkowicie wypieram sie tego, co Polskie... Nie wiem dlaczego sadzisz, ze sie wywyzszam i stajesz sie agresywna (-ny)? ...I milo byloby poznac Twoj czarny nick...

witaj Wicia 🖐️ swieta, swieta i juz po swietach... Dziekuje za zyczenia... Nie dalam rady przyjechac ale swietowalismy tutaj tez po polsku z przyjaciolmi :D A ze kazdy z innego zakatka, menu bylo bardziej zroznicowane ... Niewielka francuska nuta, a reszta po naszemu... barszczyk z uszkami, kapusta z fasola i grzybami, golabki, pierogi, salatka itp, itd...no i oczywiscie slodkosci... A Ty milo spedzilas swieta?