Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyborowy

IDZIECIE W NIEDZIELE NA WYBORY???

Polecane posty

Gość wyborowy

bo ja ide ale waham sie miedzy Kaziem a Hanką :O

Gość Hie Hie
głosuj na hankę:D Niech żyją jajniki :P

Gość Święta Wincenta
Yes, yes, yes :P

Gość Na Kazia

Gość łojeju
A na Korwina nikt?

Gość Kazio Hanka i inne
i znowu będziecie mieli to samo gówno. W Polsce na poproawę sytuacji pomoże już tylko rewolucja na skale tej, która była w Francji po Ludwiku XIV. ścinać głowy i nie będą już się kręcić w karuzeli i zamienić stołki, a burdel zostanie ten sam. JUŻ TYLKO REWOLUCJA POLSCE POMOŻE !!!!!!!!!

Gość Anna Sobecka
aleluje ....prosze udac sie na wybory:)

Gość jaktotak*
Ja też nie idę. Postanowione!!! Zawsze chodziłam, a potem tylko złość we mnie wzbierała. że głosowałam na takich *****

Gość kreska z kropką
Ksenia------- martwiliśmy sie o Ciebie :) gdzie byłaś jak Cie nie było??? bo mówili tu straszne rzeczy 😠

Ksenia uf uf 🖐️ Ja ide na wybory zeby przypadkiem nie wygrał taki jeden przedsiębiorca 😠 lachudra straszny :O I Ty Pijawiaku nie mów, że mój głos jeden g**no da :P

Gość Aletemat
idziemy, ale nie w W-wie.

A tu ktoś Kseniu plotki rozsiewał, że miałaś wypadek i lezysz w szpiatalu. Mysmy się martwili a Ty pewnie wódę chlałaś. No, nie wypada. Powinnaś dla wyrównania chociaż walnąc się w palucha u nogi.:P Chyba nie idę na wybory, bo wyjeżdżam. Jak zdążę wrócić przed 20.00, to pójdę.

Gość Rage
Przedłużacz -> a czemu ma być śmieszniej a nie lepiej Korwinem Mikke? Widzę chłopie, że nie wiesz o czym piszesz. Pewnie nawet jego postulatów nie czytałeś. A szkoda, bo to jedyny, choć może trochę ekscentryczny, kandydat na prezydenta, który może coś zmienić. Jedyny inteligenty człowiek wśród kandydatów. A tak swoją drogą, to co za różnica czy Kazio czy Hania? Ich to można do jednego wora wrzucić.

Gość przedluzacz to kobieta

Gość Rage
Ksenofaryna -> Korwin psychiczny? A Twój Kazio pewnie cacy? Weź się dziewczyno opamietaj i nie zabieraj głosu, jak masz informacje tylko od koleżków. A program UPR nie jest księzycowy, niektorym po prostu ciężko zaakceptować niektóre zmainy, ktore wyszłyby Polsce na dobre.

To banda oszołomów>>>> niewiedziałam :P myslałam, że oni są zabawni po prostu :O szczerze mowiąć duzo jest psychicznych w polityce :O

Gość Rage
Dzieci -> Wolę oszołomów, którzy mogą coś zrobić, niż tych naciągaczy, mydlicieli oczu. Czy PiS, czy PO-nie będzie lepiej, dopóki nie zmieni się ludzka mentalność. A ludzie są ogłupieni przez władzę i nie potrafią zrozumieć najprostszych rzeczy...

U mnie jeden rozwisił sie w całym mieście na takiej wysokości, żeby wąsów nie można było domalować :P a reszta leży na wycieraczkach :O i to wszystko :) aha i jeszcze taka mała aferka była, że niektórzy właściciele sklepów nie wzieli do sprzedaży gazety wydawanej przez burmistrza :O

Gość Rage
Przedłużacz -> no to oddaje honor. Dla mnie na obecnej scenie politycznej liczy się tylko Korwin Mikke. Choć nie ze wszystkim się zgadzam z nim, to jednak lepszego kandydata nie widzę. To jest bardzo inteligentny gość, choć czasami swoim zachowaniam sprawia, że ludzie rzeczywiście uznają go za oszołoma. Też miałam o nim taki zdanie, dopóki bliżej nie przyjrzałam się jego działalności, poglądom. A wiecie co mnie wkurza? Takie podejście ludzi, że nie idą na wybory, bo to i tak nic nie zmieni. A potem zastanawiają się kto tych ludzi wybrał... A ja powiem tak: ich wybrali nie Ci, którzy głosowali, ale Ci, którzy głosować nie poszli.

Gość 56702HGJ
A WE WROCKU NA KOGO GŁOSUJECIE?

prywatne sądy, prywatna policja i prokuratura, prywatne szkoły bez narzucenia im żadnych wymogów, czyli wiedza dla bogatych, zakaz prawa głosu dla kobiet to niektóre z postulatów korwina-mikke, które słyszałam na spotkaniach upr. oszołomy to eufemizm.

oczywiście ze ide głosować,chodzbym sie miała tam doczołgać :P bo uwazam ,że to mój zasrany obowiązek,skoro jestem obywatelem tego kraju i mojego miasta:P

Gość oszolomy i nic
moim obowiazkiem to srac na wszystko, bo mam wielkie gowno.tyle mi dala ta demokracja, nie bede glosowal na tych patalachow.

Gość a mi tak
to mamy teraz jakies wybory? czy cos mnie omineło?