Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilolka

naciągnięte wargi sromowe

Polecane posty

Gość ilolka

Czytałam pewien team i zobaczyłam taki post: ,,...nie wiem czemu ale mam strasznie naciągnięte wargi sromowe aż wiszą to troszke krępujące np jak sie zakłada struj kompielowy to bardzo sie to odznacza... a nie dosc mam na tym takie krosteczki malutki białe takie jak by byłu w skorze nie wiem co to jest.. a nie jestem zabardzo obeznana w tych sprawach...\" Lecz nbie było odpowiedzi a mam taki sam problem dlatego proszę o ODP.

Gość Święta Wincenta
Na naciągnięte wargi sromowe najlepsze są mocno ujędrniające kremy i ćwiczenia fizyczne :P

Gość ciezarna mrowka
trzeba bylo przy oralu nie naciagac kochasiowi ich na glowe :o

Gość ilolka
Muszę Was zaskoczyć, ale jeszcze nie współżyłam z chłopakiem

Gość to juz wiesz czemu tak jest
one umieraja

Gość nie naciągniętę tylko
przerośnięte wargi sromowe, tzw fartuszek hotentocki :o Jeśli chodzi Ci o wargi mniejsze

Gość w górę
fartuszek hotentocki to takie, które wiszą do połowy ud. A to po prostu słynne motylki ;) Te białe krostki, to ujścia gruczołów łojowych, których produkt ma za zadanie chronić genitalia przed uszkodzeniami mechanicznymi np. obtarciami itp. Wszystko w normie.

Gość pomin te wszystkie
"yntelygentene" odowiedzi. Tak poprpstu jest - niektore kobiety, nie tak malo znow, ma takie wargi sromowe. Krosti nie sa ropne? jezeli nie - to nic niepokojacego. Wrecz przeciwnie - norma. Jezeli mialo by cie to uspokoic - to wybierz sie do ginekologa i uprzedz go przed badaniem, ze jestes dziewica. Rozwieje Twoje watpliwosci. Pozdr

Gość z buleczka
zanim nie zaczelam wchodzic na forum, nie myslalam ze "motylki" stanowia zrodlo kompleksow....

Gość ilolka
w sumie to nie kompleks... po prostu chciałam się dowiedzieć czy to jest normalne, jestem dziewicą, ale wyglada to jak u 40-latki

Gość motylki są normalne ale
obrzydliwe :(

Gość ilolka
No właśnie

Ja tez mam takie i byłam z tym u ginekologa : powiedział ze to normalne i nie ma sie czym przejmowac. Zwykle maja tak kobiety z duza iloscia androgenów. nie przejmuj sie. Ja mam chlopaka i mu to nie przeszkadza :P W koncu nie wszyscy chlopcy maja tez takei same penisy :P:P::P

Gość mootyl
A moja dziewczyna ma też takie słodkie motylki. Jak możecie wmawiać komuś (sobie) że są obrzydliwe?