Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulululu

facet ciepla klucha

Polecane posty

Gość lulululu

beskutecznie poszukuje kobiety,ktore zyje pod dachem z facetem-ciepla klucha, znasz taka? jak sobie daje z tym rade?

Gość korkociągu nie ma
znam taką kobietę. są po ślubie. mają dziecko. ten nieboraczek nie dość, że ciepła klucha, to w dodtaku ciapa jakich mało. dziecka nie przewinie, na ręce nie weźmie. kiedyś zostawiła go samego z córką, zaczęla płakać, a on do mamy co on ma teraz zrobić? no proszę Cię :O nie wiem, jak ona z nim wytrzymuje. w dodatku nierobotny, siedzi przed tv pije piwko i ma wszystko gdzieś. ona krzyknie spłoszony (jak by miał drgawki) trochę się porusza, a potem jak zona nie patrzy klapnie z powrotem na powycierany fotel :O życzę szczęścia 🖐️

Gość nie wiesz jakie
Facet melepeta to najgorsze co moze byc!!!!!!!!!!

Gość lulululu
to ja chyba o innej cieplej klusi myslalam moj to pierze, sprzata i gotuje ja wiem ze to skarb we wspolczesnym swiecie,ale na litosc boska ja jestem kobieta i chcialabym nia zostac a tak to musze udawac ze jestem z tym szczesliwa i marzyc o atletycznym facecie czy ja jestem nienormalna???

facet ma być facet, oczywiście powinien pomagać kobiecie... ale wszystko w zdrowych granicach... ;)

Gość lululu mam nadzieje ze to nie
twoj 1 facet?

Gość wilgotka21
znalazles juz sobie takiego Tomku? :D

no tak, faceta, który nas szanuje, pomaga nam, troszczy sie o nas, nie zostawia samych na całe noce, nie włóczy się po barach ... nazywamy ciepłą kluchą, nudziarzem, itp. - ehh, ale my, babki, czasem jesteśmy głupiutkie. Dopiero jak sie dostanie drania, to sie docenia te \"ciepłe kluchy\"

Gość sadcdcs
zależy kto jak rozumie te "ciepłe kluchy" dla mnie to taki facet bez własnego zdania, bez wyrazu, który jeśli robi coś dla kobiety, to z jakiegoś lęku że ją straci i nie poradzi sobie w życiu, to facet który gdy dostanie w policzek, nadstawi drugi, to facet który wygląda tak że aż mdli z obrzydzenia, tępe, cielęce spojrzenie, znerwicowanie wyraźne na pierwszy rzut oka itd można gotować i sprzątać i być super męskim facetem, można też walić pięścią w stół, za paniką w oczach i być rozmamłanym byle czym chowającym się po kątach np uciekającym przed własnymi dziećmi

Gość sadcdcs
ja znam jedną ciepłą kluchę i ta osoba ma zdumiewający dar: mianowicie posiadła sztukę wydobycia najgorszych cech charakteru z każdego człowieka z którym ma kontakt, przy tej osobie nawet święty zabluźni i przeklnie, jeśli nie posunie się do rękoczynów obym nigdy więcej na takie coś w swoim życiu nie trafiła w każdym razie jeśli taka osoba jest w rodzinie, źle będzie się działo

Gość sadcdcs
mój kochany spełnia moje zachcianki a ja jego, budujemy swój mini raj na ziemi, da się :) ale to trzeba się dobrać osobowościami, oczekiwaniami, szanować drugą osobę, chcieć dla niej dobrze, doceniać że jest itd itp

Gość streqwewqwqe
moja klucha ma temperature 36,6 wiec jest chyba ciepla , chcecie sprobowac ?

Gość sadcdcs
ja chętnie, przepuść przez maszynkę, lubię mielone

Gość streqwewqwqe
mozesz w ustach potrzymac

Gość sadcdcs
sama mam pogryźć?