lolo1234 0 Napisano Listopad 9, 2006 wie ktoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba bym nie przezyla Napisano Listopad 9, 2006 Bo Ci w koncu brzych urosnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolo1234 0 Napisano Listopad 9, 2006 bardzo zabawne ja serio pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okokokokokokokokokoko Napisano Listopad 9, 2006 po tym ze najprawdopodobniej nie bedziesz miala okresu w przerwie a ulotki i lekarza kolezanka nie mogla zapytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grrr... Napisano Listopad 9, 2006 lolo - jesli masz podejrzenia, ze jestes w ciazy, po prostu zrob test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdzisia modnisia 0 Napisano Listopad 9, 2006 raczej mało prawdopodobne jesli brałąs regularnie ale np po tym ze nie w czasie 7dniowej przerwy nie masz krwawienia.przy pierwszej przerwie moze sie nie pojawic przy nastepnych jesli sie nie pojawi to bedze niepokojacy objaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolo1234 0 Napisano Listopad 9, 2006 mogła zapytać jak praktycznie wszyscy na forum ale chyba po to one jest żeby tu pytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolo1234 0 Napisano Listopad 9, 2006 no właśnie a ja nie mialam teraz krwawienia z odstawienia miałam trzy miesiące przerwy od tabletek i teraz koniec 7-dniowej przerwy a ja miała tylko jeden dzień i to nie krwawienia tylko brązowego plamienia w ilościach śladowy i troszku sie martwie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdzisia modnisia 0 Napisano Listopad 9, 2006 nie martw sie na pewno jest w porzadku.jesli bralas regularnie to na pewno jest ok.3mam kciuki zeby bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolo1234 0 Napisano Listopad 9, 2006 dzięki wielkie ja też mam taką nadzieje mam nadzieje że jak jutro zrobie test to będzie wiarygodny ale teraz to już jakoś przestaje ufać tabletką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 12, 2006 a czy ktoś wie jak rozpoznać wpadkę przy braniu cerazette albo depo-provera - bo wtedy nie ma okresu w ogóle, cerazette bierze się bez przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezeli odstawiałas i teraz Napisano Listopad 12, 2006 ponownie wróciłas do tabletek to nie koniecznie okres musi byc jak w zegarku :O wystepuje brazowe plamienie, ale nie znaczy ze jest okres tylko organizm przyzwyczaja sie do dawki hormonow :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezeli odstawiałas i teraz Napisano Listopad 12, 2006 gdybys sie zapytala lekarza dostalabys rzetelne i pelne informacje o dzialaniu tabletek, wystepujacych plamieniach itp. ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy to prawdaaa Napisano Listopad 12, 2006 ze tabletki np logest mozna brac bez przerw przez 6 miesiecy i nie miec okresu? moja kumpela tak robi i mowi ze mozna ale jakos tak dziwne mi sie to wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 12, 2006 można ale trzeba to skonsultować z lekarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach