Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy czy

Szyjecie sobie ubrania u krawca/krawcowej?

Polecane posty

Gość czy czy czy

jw? Opłaca się?

Gość ulka____oo2
tak, w stargardzie szczecińskim się opłaca :) Ślicznie szyją i dość tanio :)

Gość czy czy czy
A ile kosztuje np uszycie sukienki??

witam!jestem niska kobietka a na dodatek lubie miec ubranka modne ale inne niz wszyscy wiec korzystam z uslug krawcowej od czasu do czasu(bo w sklepach trudno mi znalesc).pierwszy raz szylam sukienke na studniowke i wyszlo super-dziewczyny mialy sukienki czarne albo bordo a ja mialam butelkowo-zielona wlasnego pomyslu.nikt takiej nie mial.to bylo kilka lat temu.teraz zazwyczaj jak wypatrze w gazecie jakas fajna marynarke to lece po material i ze zdjeciem tego ciuszka do krawcowej i mam piekny ciuszek za dobra cene i dopasowany jak ulal:)polecam

ja za uszycie sukienki zaplacilam 50zlale to bylo pare lat temu i w malym miescie.do tego dochodzi koszt materialu,podszewki,zamkow i tego typu gadzetow.najwazniejsze to trafic na fajna krawcowa.uwazam ze to sie bardzo oplaca bo jak juz pisalam mialam fajna kiecke na studniowce a zaplacilam za nia mniej niz dziewczyny ktore kupowaly w sklepach

Gość Aldoona
Czy ktos może wie ile kosztuje uszycie u krawcowej sukienki w Warszawie?

Gość limonak
ja szyję sobie u krawocwej od czasu do czasu, pierwszy raz uszyła mi sukienkę już na Komunię :D potem studniówka, i jakieś pojedyncze po drodze. Jednak wychodzę z założenia, że wolę kupić coś gotowego, nie ma obawy, że coś nie wyjdzie...