Ada888 0 Napisano Listopad 10, 2006 Hej dziewczyny! Mogłybyście polecić mi dobrego ginekologa w N.Targu, Zakopanym albo okolicach? Może być prywatny, obojętne byleby tylko kompetentny. Mam problem z dobraniem odpowiednich tabletek hormonlnych więc zależy mi na kimś kto nie będzie żałował czasu wywiad i skierowanie mnie na badania. Poradźcie kogoś proszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada888 0 Napisano Listopad 12, 2006 podnosze nikt nic nie wie? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .....ewicz Napisano Listopad 12, 2006 kochana ADA888 ile Ty dziewczyno masz lat? To niezmiernie istotne. Jeżeli jesteś juz po kolejnych porodach to mozesz zacząć zażywac antykoncepcje hormonalną. Kazda tabletka zażyta zmienia codziennie stan i poziom twoich hormonow. Tego nikt nie ustali codziennie, nawet nie ustali co miesiac, bo wahania są godzinowe! A jak już rozhuśtasz hormony to do zmiany bariery imunologicznej juz blisko. A potem sie to objawi w róznego rodzaju chorobach z nowotworem w przyszłosci. To nie czarny scenariusz a prawda. Idź do dowolnej kliniki na oddział Onkologiczny i pogadaj z kobietami. Tak z ciekawosci spytaj czy zażywały antykoncepcje.... Wiesz to twoje cialo i rób co uważasz za stosowne. A moze sie teraz pzrez chwilę zastanowisz? Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajuchna Napisano Listopad 13, 2006 Hej :) Jestem z Zakopanego i mogę Ci polecić babkę która nazywa się Bańkowska - jest po prostu super. Dyskrecja, fachowość + otwarość na potrzeby pacjenek :) Nie mam przy sobe jje numer tel. ale przyjmuje w zakopanem przy ul. ks. stolarczyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada888 0 Napisano Listopad 14, 2006 dzięki wielkie! kajuchna. mogłabyś jeszcze napisać ile wizyta kosztuje? ewicz: czy to prowokacja czy może jesteś z LPRu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spioch Napisano Listopad 14, 2006 ada888....nie śpisz ? czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomka-82 0 Napisano Listopad 14, 2006 ja też jestem z zakopanego i polecam ci dr. Anne Prusak. Chodzę do niej od lat i jest naprawde fajną babką. Wizyta kosztuje 60zł ale jest naprawde kompetentna, wytłumaczy wszystko, pogada. Moim zdaniem jest świetnym lekarzem. Przyjmuje w środy i piątki od 15 do 18 jakoś. Ale lepiej być wcześniej bo ma zawsze dużo pacjentek. Przyjmuje na sienkiewicza na przeciwko sądu w zakopanem. W tym samym budynku co jest analiza medyczna(badanie krwi) tylko na samym dole, obok księgarni językowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anecka Napisano Czerwiec 23, 2007 Jachodze do p. danuty Gruszki i jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła, kompetentna. Przyjmuje w poniedzialki i czwartki od 16, ale najlepiej zjawic sie ok 19, wtedy jest mniej kobiet. Wizyta kosztuje 80 zł, ale warto tyle dać, by mieć świadomość, ze jest sie pod dobra opieką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malinowa_Róża Napisano Styczeń 8, 2012 Podbijam. Potrzebuję namiary na dobrego ginekologa znającego się na hormonach, który umiałby współpracować z endokrynologiem. Możecie kogoś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach