Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety pomocy

Boli brzuch,ale nie moge wziąć NOSPY bo wieczorem impreza.Co pomoze ?

Polecane posty

Gość kobiety pomocy

na imprezie nie ma opcji,żeby trochę nie wypić,nie wiem czy to nie będzie kolidowało z tabletką, którą wezmę powiedzmy o 11, a impreza od ok.21.Są jakieś inne sposoby na złagodzenie tej kobiecej dolegliwości ? :(

Gość autentyczna lady
WEź COS W CZOPKU, SZYBKO DZIAłA I CHYBA WYPIC COS POTEM MOZNA ALE NIE JESTEM PEWNA...

jeeej....nie przesadzaj....nic Ci nie bedzie kolidowało po takim czasie.... nospa to nie antybiotyk o szerokim spectrum działania po którym rózne rzeczy mogłby się dziać....nie przesadzaj i łykaj tableteke. a jesli nie to kup sobie eferalgan. musujące i przeciwbólowe. szybko się wchłonie i jest trochę lezejsze niż nospa

Gość autentyczna lady
Pyralgina w czopkach jest cool. I nie obciazysz zoładka.. Polecam.

Po nospie i alkoholu się nic nie dzieje... Ostatnio na koncercie kumpele zaczął boleć perfidnie brzuch i wzięła nospę, a że nie miała nic innego do popicia pod ręką, to popiła piwem i jakoś nic jej się nie stało... Funkcjonowała normalnie, a brzuch przestał boleć...

Gość a ja z kolei
czesto mi sie zdarzaly takie sytuacje wiec bralam ale apap,za ktory moge gwarantowac,ja kilkukrotnie bralam go godzine przed dobrze zakrapiana impreza i nic,.bol przechodzil i nic sie nie dzialo.,..

Gość dddddddddddddddddddd
nic sie nie stanie, to nie antybiotyki, a nospa jest taka slaba

Gość sdfsdfsdfsf
mnie po wypiciu piwa zaczął boleć brzuch, wziąłem tabletkę i przesżło

Gość przed 30 tką
Wiecie co mówicie.... zbyt wielu moich znajomych zrobiło sobie krzywdę pijąc alkohol i łykając jakieś tabletki przeciw bólowe. Moja dziewczyna po nospie max i 3 lampkach szampana nie może po 12 h dojść do siebie i strasznie się męczy wymiotując. Więc nie bądźcie hop do przodu bo takimi radami komuś krzywdę zrobicie. To że na wasz organizm nie zadziałało to się cieszcie, ale nie wszyscy mają tyle szczęscia.

Gość Gosciu

Można jak kto woli. Ja wziąłem dwie forte i popiłem kilkoma piwami. Lodówka jak się włączała to muzykę puszczała i całą noc nie spałem. Czyli nie mozna