Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka88

Mam sie martwic?

Polecane posty

Gość olka88

Witam wszsytkich mam taki maly problem ostatnio wspolzylam z moim chlopakiem to blyo 13 pazdziernika zaraz jak skonczyl mi sie okres drugi raz dzien przed pojawieniem sie okresu. Uprawialismy bez zabezpieczen ale moj chlopak nie doszedl! Na dodatek teraz okres spoznia mi sie juz 3 dzien i nie wiem co mam robic:(:(:( jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze? moze za bardzo sie stresuje?

Gość martynulka
no niestety seks bez zabezpieczenia nie był zbyt odpowiedzialny... bo to nigdy nie ma pewności

Gość martynulka
wydaje mi się, że najlepiej kup sobie test lub wybiesz się do lekarza

Gość kita1982
a ja mam taki problem:zmienilam tabletki z mocniejszych na slabsze robiac 7 dniowa przerwe bo tak zalecil mi lekarz...przy 2 tabletce slabszych tabsow kochalam sie bez gumki ale ze stosunkiem przerywanym do tego dla pewnosci wzielam postinor.....powiedzcie co wy o tym myslicie....moze nie potrzebnie schizuje??:(

Gość upppppp
No najmądrzejsza nie jesteś... :o Ale jak już jest po fakcie, to o czym tu gadać?

kita, zupełnie niepotrzebnie! \"słabsze\" tabletki to takie, które zawierają mniej hormonu, ale nie są mniej skuteczne! skuteczność jest tak samo wysoka. mogłaś sobie ten Postinor darować :) nie świruj więcej i nic się nie martw. nie musisz się dodatkowo zabezpieczać, możecie się swobodnie kochać :)

Gość kita1982
no niby tak ale jaka mam pewnosc ze owulacja sie nie odblokowala????kochalam sie w ostatnim dniu miesiaczki a cylke mam dosc rozregulowane....srednia 4 kolejnych okresow wynosi 27....

Gość olka88
widze ze nikt nie potrafi mi doradzic :(:(:(

Gość upppppp
kita1982, tak, na bank jestes w ciąży!! Pomimo tego postinoru i wszystkiego innego! Tak, przegrałaś zycie! To koniec!!!

Gość mineralna *
Czy nie lepiej użyć chociazby prezerwatywy? Lepiej wydac te parę złotych niz później schizować czy ciąża czy nie.. A co by bylko gdybyś zaszła, pomyślałaś o tym wcześniej? Mialabyś kasę na usunięcie? Pewnie nie- zostałabyś kolejną młodą matką.. A co do pytania- możesz sprawdzić czy były to dni płodne czy niepłodne.. Wiesz, ryzyko zawsze istnieje.. i nie ma znaczenia czy chlopak Twój doszewdl czy nie.. W plynie ejakulacyjnym tez występują plemniki.. Dziecko, dorośnij do seksu.