Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkaaaa

że tak powiem chamski sms

Polecane posty

Gość zapytajkaaaa

Wczoraj wieczorem dostałam od kolegi bardzo obrazliwego smsa, z podtekstem sexualnym. Nie wiem dlaczego, bo zawsze bardzo sie lubilismy. Ja wychodze niedługo za mąż i on o tym wie. Zawsze bylam szanującą sie dziewczyną, wiec nie rozumiem, dlaczego. Na poczatku myslalam że to żart, wiec mu odpisałam w zartach, że niestety, ale mam narzeczonego, a on na to "to sie pierd...". I co ja powinnam zrobic w tej sytuacji? Zgłosic cos takiego na policję? czy zwyczajnie kazac natłuc go po ryju? bardoz prosze nie robic sobie z tego żartów i nie jechac mi.

Gość japonka bez ogonka
mimo wszytsko. Jadę po tobie :-o

Gość stan desperacko poszukiwawczy
Na pewno był pod wpływem i uwolniły się w nim skrywane emocje. Ma na Ciebie ochotę i się wscieka, że wychodzisz za mąż. kto wie, jak długo sie już w Tobie podkochuje. Pewnie jak wytrzźwiał to albo nie pamieta, albo zrobiło mu się kurewnie głupio.

Gość wspolczucie dla meza
:O

Gość pewnie się uchlał
i stąd te jego super tekściki. Co ci policja pomoże. Po prostu olej kolegę, uznaj, że smsa nie było i staraj się go unikać, albo udawać, że nigdy sie nie znaliście...

Gość nie mam uszu
glupia :o trzeba bylo skorzystac :o

Gość zapytajkaaa
bardzo dziekuje japonko, ale bez takich tekstów, ok? ale ten kolega nigdy sie we mnie nie podkochiwał! co do tego mam 100% pewnosc. Chodzilismy razem do LO i kiedy bylam wolna, to nic a nic nigdy nie bylo. Teraz bardzo zadko sie widujemy i kiedy juz, to bardzo milo nam sie gada. Mam wrazenie, że albo rzeczywiscie byl pod wpływem i pomylił nr, albko koledzy mu zrobili kawał.

Pewnie miał doła przedślubnego i puściły mu nerwy. Jeśli to jakiś dobry znajomy, daj mu szansę. Jeśli nie - to chyba nie warto.

Gość zapytajkaaa
jeszcze raz prosze nie robcie sobie jaj, bo mnie to nie bawi :o jestem szanującą sie dziewczyną

Gość ehaaaaaaaaaaaaaaa
chciałabys takie cos zgłaszac na policja?:) prosze cie... niech oni zajma sie wazniejszymi sprawami:) daj sobie luz...po mnie spłynełoby jak po kaczce...:O i pomysł z nasyłaniem kogos zeby go natłukł po ryju tez nie jest chyba za fajny...:O w ogole co to za topik:)

Gość zapytajkaaa
dobra, to jak radzicie: najpierw wysle mu wiadomosc, ale nie na tel. I zapytam, czy to bylo na serio. Jesli tak, to nie moge tego tak zostawic :( a skzoda bo tak go lubilam :(

To, że nie skorzystał z okazji kiedy byłas wolna, nie znaczy, że nic do ciebie nie ma. Może niesmiały jest biedak :) Najlepiej napisz do niego esa jak będziesz miała pewność że mu promile wyszły, z zapytaniem o co mu tak naprawdę chodzi, bo to było żenujące.

Gość zapytajkaaa
a wy wszyscy tak mowicie, bo nie jestescie w mojej sytuacji... Sorry ale jakby wam ktos napisał cos takiego jak mi, to na pewno byscie tego nie olali, załoze sie

Gość Proszę o opinie
Nie wysyłaj wiadomości tylko lepiej zadzwoń.

Gość zapytajkaaa
dzieki za rady Nefrytowy_Krab i stan desperacko poszukiwawczy

Boże dziewczyno,czy ty niemasz innych problemów?Jak zrobisz z tego sensację to z ciebie będą się śmiać a nie z kolesia.

Gość jkljkl
jasne ,ze sie wkurzyl ..Bo myslał ,ze cos miedzy wami bedzie ,a ty slub bierzesz.

Gość ale ty chyba
głupia jesyteś - szanujesz się - no to świetnie, ale to nie zachowanie "szanującej" sie ytylko paranoiczki. Ludzie ci tu radzą, a ty ich nie słyszysz - rób sobie co chcesz !

Fakt, zadzwonić lkepiej. Ale nie z postawy roszczeniowej, a pytającej. Jeśli on będzie dalej chamski - dopiero się najeż :) Może faktycznie, albo pomylił numer, albo to nie on pisał- mimo że z jego komory, albo wogóle tego nie pamięta.

Gość wspolczucie dla meza
"czy zwyczajnie kazac natłuc go po ryju" szanujaca sie dziewczyna

Gość zapytajkaaa
mowie wam, że on na pewno nic do mnie nie czuje oprocz sympatii z czasów szkolnych! wiem co mowie przeciez. dzieki za rady 🖐️

Faceci sa prości jak obsługa cepa, moja droga. Niczego nie można być pewnym.

Gość nie mam uszu
prosci w obsludze..wlasnie, podobno jak naciszniesz na suta to mu sie was prostuje

Nie, nie - jak złapiesz za jajka to pała staje :D

Gość nie mam uszu
chcialam tak kurwa z finezja :D

z finezją Ci nie do twarzy, gwiazda :D

Gość nie mam uszu
tfu...z frezja chcialam napisac :D:P