Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przybłęda

Jak dlugo zajmuje wam wyjscie rano do pracy/ szkoly, itp?

Polecane posty

Mi okolo 1,5 godz. :O A i tak lece z jezorem na brodzie, zeby zdazyc na pociag. Moj poranek wyglada tak: szybki prysznic -10 min dlugie sniadanko, zrobienie kanapek, ew. herbaty do termosu- okolo 25 min makijaz- 15 min ulozenie wlosow- 15 min spakowanie sie, wybranie i wyprasowanie ubran 15 min reszte poswiecam na bieganie po domu w poszukiwaniu rekawiczek, biletu miesiecznego, itp :O Nie chce mi sie wieczorem szykowac na rano.

Gość u mnie 40minut
w tym wyszykowanie mnie i dziecka:P

Gość ksiondz stefan brzeszczot
bieg po zdrowie o 5, kanapeczki, prysznic i ok 5:50 wiozę babe do roboty na 7, potem jadę do swojej pracy i jestem ok 7:10 w pracy mimo ze mam na 8. Także u ciebie nie jest zle.

Wczesnie udawalo mi sie wybrac w jakies 40 min. Ostatnio mi sie strasznie wydluzylo, bo sie pindrze przed lustrem :P

Gość szybkościówa
a mi tylko 22 minuty, a wstaję o 5:38, a o 6:00 wyjeżdzam. Robotę mam na 6.30

Gość motylkowa2
niedługo ...okolo 30 minut.ale to sie zmieniło odkąd mam makijaz permanentny,ponieważ juz nie musze sie malowac a na to potrzebowałam z 20 minut.jak macie okazje i kase to zrobcie sobie taki makijaz bo to naprawde swietna sprawa,tutaj link i tym makijazu http://blog.rimmel.info/news/view/1085

No to chyba rekordzistka bede :D Najgorzej to wstac ale jak juz wstane to: szybki prysznic - 3min (wszyscy sie dziwia :] ) ubranie sie - 1-5 min (w zaleznosci, czy wszystko na kupie, czy cos nie bylo prane) kanapki do pracy - 5min (nie jem w domu - za wczesnie) zeby - 1 min to wychodzi ok 15 min :)

Gość dysmorfofobia
zajmuje mi 3 godziny i zawsze wychodze na styk lub 5 minut dluzej pracuje od 16 do polnocy w cafe, o 12 zaczynam sie szykowac, prace mam na miejscu, samochodem jestem tam w 1,5 minuty, masakra

Gość tak ładnie prosi....
mi niepotrzebny makijaż, żeby dobrze wygladać :p