Nefryt0wy_Drab 0 Napisano Listopad 10, 2006 ciongnij pałke :p :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefrytowy_Krab 0 Napisano Listopad 10, 2006 Odwołując się do klasyki: \"Jade_Scamp will return\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam uszu Napisano Listopad 10, 2006 kurwa..to zbyt skomlikowane jak dla mnie :o:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 Gubisz się uszy, gubisz się :D Zobacz, Stefan się przestraszył :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiondz stefan brzeszczot Napisano Listopad 10, 2006 co się wystraszył ? Zajmował się podszywem :p oraz przesiadywał trochę w klimatach erotycznych :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 Co Ty tam drętwo i nic się nie dzieje, a apropos obciongnij pałe: UU========O ---- z połykiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiondz stefan brzeszczot Napisano Listopad 10, 2006 :p :p sorrrły :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 No cóż, jaki podszyw, taka odpowiedź :P To co z tymi fotami ? :> Drab mi uciekł :-0 Chyba mam za niski poziom intelektualny :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiondz stefan brzeszczot Napisano Listopad 10, 2006 a co z tym adresem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 Wczoraj podałam. Uszy - podaj ksiendzu adres @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiondz stefan brzeszczot Napisano Listopad 10, 2006 wczoraj myślełem że to przewałka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 To nie myśl tyle, bo Ci nie wychodzi za dobrze :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiondz stefan brzeszczot Napisano Listopad 10, 2006 no to poleciałaś po rajtuzach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 :D po czymś musiałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam uszu Napisano Listopad 10, 2006 co robicie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiondz stefan brzeszczot Napisano Listopad 10, 2006 dokumenty upinam :( bo już miałem problem z wyjściem z biura :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 Prosimy Cię o podanie adresu mailowego ksiendzu Sztefanowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam uszu Napisano Listopad 10, 2006 ja upchalam wszystko do szuflady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 Kto za mnie pójdzie umyć kubek po kawie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiondz stefan brzeszczot Napisano Listopad 10, 2006 ja idę po kawę a co mi tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 Ech, no dobra: na_co_czekasz@o2.pl :P :-0 uszy znów mnie wyruchałaś na maila :-0 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam uszu Napisano Listopad 10, 2006 pitol..ja sie nie obnazam ot co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 to nie obnazanie, to mail roboczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam uszu Napisano Listopad 10, 2006 niech Ci bedzie... rozkladam_nogi@o2.pl :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot trzpiot Napisano Listopad 10, 2006 ksiondz ... przynieś dwie :)) w zamian odwdzieczę się pysznąąąąąąą czekoladą :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stan desperacko poszukiwawczy Napisano Listopad 10, 2006 No to przynieś 4 :D Co się będziesz rozdrabniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot trzpiot Napisano Listopad 10, 2006 no to imprezkę czas zacząć :)))tylko bez alkoholowego szaleństwa wszak wybory za pasem . Nad rzeczką opodal krzaczka ....leżała zdechła kaczka :(((nie znoszę kaczorów . Ludzi nie ocenia sie po wygladzie , ale ich oblicze wprowadza mnie w stany depresyjne:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam uszu Napisano Listopad 10, 2006 ty a tobie to sie drzwi nie pojebaly ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Napisano Listopad 10, 2006 Co sądzę? to i do tego jescze katolicy.Wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Vanilla Napisano Grudzień 4, 2015 Zacytuję mądre słowa polityka PLATFORMY OBYWATELSKIEJ: " Po naszym kraju jedzie walec, a walcem kieruje Kaczyński, który nie ma prawa jazdy". Z tymi słowami całkowicie się zgadzam. Pis nigdy nie miało, nie ma i nie będzie mieć mądrych pomysłów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach