Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marvika

Prezent na 60-te urodziny dla kobiety

Polecane posty

Gość marvika

Witam Was Może potraficie mi pomóc w wyborze, zostałam zaproszona na 60-te urodziny do "przyszłej " teściowej. Nie mam pomysłu na zakup prezentu. Odpadają kosmetyki, perfumy, ciuchy. Myślałam o książce, coś w stylu Grocholi, ale solenizantka zdaje sie przeczytała wszystkie jej pozycje. Jeśli macie ciekawe pomysły to proszę o wpysy. Z góry dziekuję :)

Gość marvika
Prosze o poważne odpowiedzi, dzięki

Gość stan desperacko poszukiwawczy
To wypytaj chłopaka co lubi ? Rozejrzyj się po domu, może biżuterię lubi ? Może jakieś cudeńka ? Rozmawiasz z nią, to dyskretnie zrób wywiad środowiskowy.

Gość wieloletniposiadaczteściowej
obrusik lub serwetka ładna,np.haftowana choć niekoniecznie

Gość marvika
Po pierwsze kobieta ta kobieta wygląda na max 40 wiec nie róbcie zartów ;) A poza tym jest luzacka i ma super młodziezowe usposobiebie, moze znacie ciekawych autorów lub autorki ksiązekcos w stylu Grocholi? Lub inne pomysły, Serdeczne dzieki !

Gość rajstopy kabaretki jak taka
młodzieżówa:classic_cool: a to się babka zdziwi...

Pomyślcie że kiedys każdy z nas będzie miał/a 60tkę na karku, Dopiero z nas się będą nabijali :)

Gość stan desperacko poszukiwawczy
Ciesz się ze nie marsz pogrzebowy :D

Gość marvika
jesli macie jeszcze jakies ciekawe odpowiedzi to dawajacie, oczywiscie kulek gejszy hehe nie biore pod uwage ani wibratora, bądzcie powazniejsi troche.yhy.... płomykówka dziękuje za propozycje :)

A co mam robić w piatek jak nie dyskutowaś o ważnych rzeczach na forum? :) Płomykówko widze że te kulki ci chodza po głowie, czy az w takiej jesteś potrzebie? :)

Gość andaluzja
może ładną ramkę na fotografię? CD z muzyką, którą lubi?

Gość marvika
ramek z fotografiami widziałam duzo u niej na półkach, nie znam za bardzo jej upodoban muzycznych, ale zastanawiałam sie tez nad książką o Grechucie Marku do której dołączona jest płyta z jego piosenkami, co myslicie?

Gość marvika
Lub moze znacie książki - ciekawe komedie, lub opowiadani humorystyczne?? cos o kobietach moze w wersji humorystycznej , podobne do Brigitt Jones?

Buziaki dla klapouchego Ciesze się że jak jestem na forum to zawsze mozna spotkać dawnych znajomych. A co do prezentu dla 60 latki To proponuje abyś w googlach wpisała hasło \" prezent dla 60 latki \" Moze coś ci się wyświetli Albo kup jej karnet na jakiś musical :) Albo inne przedstawienie kulturalne. Wyjdzie że traktujesz ja poważnie doceniasz jej poziom rozwoju intelektualnego ;)

Gość marvika
oczywiście ze traktuje ją powaznie :) to jest bardzo inteligentna kobieta . Wyszukiwarki nie uzywałam bo liczyłam na wasz pomysły, nooo;)

Gość marvika
heya, moze macie jeszcze jakies ciekawe pomysły??? a moze znacie ciekawe księżki cos w stylu Smotnośc w sieci lub Brigitt Jones??

Gość zalezy ile masz kasy
i na jakim stopniu poufałosci z kobieta. Mozesz na przyklad zroboc wspolny prezent z chlopakiem lub jego rodzina. Moze 3dniowe SPA, moze wycieczka na tydzien do Tunezji np. Jeli lubi ogrodek albo urzadzanie domu, to jest mnoswo pieknych poradnikow i albumów. Mikser, expres, jesli nie ma - prosty w obsłudze , latwy do mycia, Wszystko, co oszcędza czas i sily . Jesli zbiera starocie to jakis drobiazg z DESY . Albo piekna filizanke? Ja bym sie ucieszyla z kompletu sztucow do ryb ( ciezko je dostac, ale da sie). Takze inne fragmenty zastawy stolowej ( raczej male( w Jubilerze duzo tego - platerowane albo srebrne ,zalezy ile masz forsy -piekna cukierniczke, tace, patere, jakies ciekawe łyzki - byle to bylo uzyteczne a nie do ozdobytylko) Zasada taka - lepiej cos mniejszego a naprawde eleganckiego (gust zaobserwuj będac u niej w domu). Ksiazki biograficzne, wspomnieniowe, Grechuta moze byc,takze wspomnienia ludzi tego własnie pokolenia. Moze cos z nowosci , najlepiej hitów wydawniczych - to,co ty tez czytasz - ludzie , skad to wyobrazenie,ze 60latki to mamuty intelektuakne! W akcie desperacji zawsze mozna dac pieknie przybrany kosz ze smakolykami, typu dobre wino, eleganckie czekoladki. ciekawa herbata itd - przynajmniej na pewno zuzyje Zaproponowac tort ,moze ulatwi jej to sprawe przyjecia.

Gość zalezy ile masz kasy
bo ja np (blisko 60 tki cieszyłabym sie z malego expresu, dobrego aparatu cyfrowego,nietypowej rosliny w doniczce, jakiegos nieduzego urzadzonka gimnastycznego, 10 wizyt domowych masazystki, malego dobrego radyjka ,z dobrej ksiazki, najlepiej popularno- naukowej, z jakiegos najnowszego bajeru zdziedziny gospodarstwa domowego . Jakbym dostala od synowej kulki gejszy to jej podarowałabym w rewanzu ksiazke "Co kazda dziewczynka wiedzec powina" i paczke podpasek . Tak samo odkrywcze i smieszne uhahaha.

Prezent dla teściowej, hahaha :D Ja bym miała dylemat. Mam jednak dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia, zamów jej gazetę z jej zdjęciem na okładce i napisem "Najlepsza przyszła teściowa na świecie", może się wkupisz:D Ważne by być oryginalną, książką ją zamulisz, pomyśli, że syn mógł sobie znaleźć bardziej kreatywną kobitę. http://www.gazetomania.pl/#opening

Gość gość
mi podobają się canvasy i myslę, że to prezent dobry niezaleznie od wieku. Może jakaś reprodukcja wchodizłaby w grę? Te dobrej jakości ma na pewno DCN Gallery http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie i zawsze pomogą w wyborze, gdyby ktoś nie mógł podjąć decyzji - ich kolekcje są naprawdę ogromne

Gość filipee
Fajne pomysły na prezent, zainspirowały mnie. Z mojej strony zaproponuję An absolute URL: obraz . To moim zdaniem świetny pomysł na prezent na taką okrągłą rocznicę. Każdy może znaleźć coś dla siebie, bo przecież można artyście zlecic namalowanie takie obrazu np. :portretu jubliatki. Ktoś tam w dyskusji napisał : Zasada taka - lepiej cos mniejszego a naprawde eleganckiego (gust zaobserwuj będac u niej w domu). - To prawda, obraz jest właśnie taką rzeczą. Jeśli wiesz jak mieszka, czym się interesuje to nie będzie problemu. Mam nadzieje ze moja podpowiedz byla pomocna. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Najlepsze są kreatywne pomysły na prezent. Niektóre na forum zainspirowały mnie. Z mojej strony zaproponuję prezent . To moim zdaniem świetny pomysł na prezent na taką okrągłą rocznicę. Każdy może znaleźć coś dla siebie, bo przecież można artyście zlecic namalowanie takie obrazu np. portretu jubliatki. Ktoś tam w dyskusji napisał : Zasada taka - lepiej cos mniejszego a naprawde eleganckiego (gust zaobserwuj będac u niej w domu). - To prawda, obraz jest właśnie taką rzeczą. Jeśli wiesz jak mieszka, czym się interesuje to nie będzie problemu. Taki prezent jest bardzo zindywidualizowany przez co ma jeszcze wieksza wartosc.

Gość gość
Witaj. Jesteś pewna że trafisz z książką ? Może lepiej wybrać coś bardziej bezpiecznego.Fajny prezent na 60 Urodziny znajdziesz na stronie http://sklepzupominkami.com.pl/ .Są tam np statuetki na 60 kę albo kieliszki do wina z napisem 60 lat i życzenia czy np fajny drewniany barek podkowa z kieliszkami i karafką i cyferką 60. Barki te są w różnych kształtach i na pewno coś dopasujesz do jubilatki, do tego życzenia na 60 urodziny w formie dyplomu lub bilecik do prezentu też z życzeniami i masz super fajny i bezpieczny upominek dla Teściowej - przyszłej

Gość znawcakwiatów134
A co z kwiatami? Każdy kobieta ucieszy się z olśniewającego bukietu, bo kwiaty w roli prezentu sprawdzają się zawsze. Ale spokojnie, nie musisz wybierać się w pośpiechu i biec do pobliskiej kwiaciarni. Skorzystaj z internetowego poradnika. Takie strony internetowe mają w swej ofercie różne kompozycje z precyzyjnie dobranych i ułożonych z niezwykłą starannością świeżych kwiatów. Zajrzyj koniecznie na stronę http://www.familie.pl/artykul/Prezent-na-urodziny-Kwiaty-to-podstawa,12404,1.html