Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkowata

Dziewczyny pomóżcie-przesuwanie okresu...

Polecane posty

Gość gruszkowata

Jeżeli wezme tabletke anty w ostatni dzień okresu albo kilka dni po i bede brala je przez 21 dni to po tym czasie w ciągu kilku dni pojawi sie okres ? wiem,ze na ulotce jest napisane ze powinno sie brac 1 dnia okresu ale wcale mi to okresu nie przesunie,przynajmniej nie o tyle o ile bym chciala :( Dzieki za pomoc 🌼

Gość filemonka24
Musisz pierwsze opakowanie wziac w pierwszy dzien okresu, a potem jak skonczysz 21 to nie rób przerwy, weż nastepne opakowanie i wybierz z niego tyle tabletek, o ile chcialabys przesunąć okres. Ja tak robie i działa. nie wolno ci w kazdym razie wziac mneij niz 21 pigulek, bo grozi to wpadka. a w moim pzrypadku okres jest okolo 72 godziny po wzieciu ostatniej tabletki :)

Gość gruszkowata
dziekuje Ci bardzo za pomoc :) dzieki,ze mi bez krzyku ladnie wytłumaczyłaś :) najgorsze,ze mam dzisiaj 2 dzien okresu wiec musze miesiac czekac... ps. ja nie potrzebuje zabezpieczac sie przed ciążą:)

Gość goskazet
Dziewczyny mam pytanie-biore yasmin juz od 2 lat i mi sie pochrzanil dzien ostatnio i po skonczeniu opakowania zrobilam 6 dniowa przerwe zamiast &, po prostu wzielam tabletke dzien wczesniej :/ i kontybuuje to opakowanie dalej.. Czy to bedzie mialo jakis wplyw na dzialanie? z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam

Gość filemonka24
hmm, tak na 100% to nie wiem, ja na wszelki wypadek stosowalabym jeszcze prezesy. chociaz w ciagu pierszego tygodnia. ale wydaje mi sie ze nie powinno nic sie stac, moze najwyzej troche hormonami zachwiejesz i moga sie pojawic plamienia.