Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkowata

Dziewczyny pomóżcie... pilisss

Polecane posty

Gość gruszkowata

Jeżeli wezme tabletke anty w ostatni dzień okresu albo kilka dni po i bede brala je przez 21 dni to po tym czasie w ciągu kilku dni pojawi sie okres ? wiem,ze na ulotce jest napisane ze powinno sie brac 1 dnia okresu ale wcale mi to okresu nie przesunie,przynajmniej nie o tyle o ile bym chciala Dzieki za pomoc :*

Gość eeeee nie
bardzo rozumiem , troche namieszałaś ale wydaje ci sie że pigułki to są jakieś dropsy kolorowe ? K.... przerażacie mnie dziewczyny swoją głupotą , łykaj sobie jak ci sie podoba ale nie pisz o tym publicznie bo zgroza jakie mamy doinformowane społeczeństwo , jeśli na ulotce pisze że zażywa sie pierwszefo dnia okresu to chyba nie po to żeby sobie zażywać jak komu pasuje a ptem zdziwienie - o jestem w ciąży , przecież biorę PIGUŁKI

Gość gruszkowata
skad ja wiedzialam,ze taka bedzie odpowiedź ... ja chce przesunąc okres nie zabezpieczam sie przed ciązą jakbys niedoczytała...

Gość eeeee nie
Może dla ciebie to co napisałas jest jasne ale dla mnie ni huhu , szczerze mówiąc to wogóle nie wiem o co ci chodzi , bierzesz , nie bierzesz , chcesz wziąsc tylko raz żeby przesunąc okres ? /nie chcesz okresu ?

Gość gruszkowata
nie biore... chcialam zacząc od wczoraj (dostalam okres) bo dokladnie za miesiac 9.12 mam ważną sprawe i nie chce miec okresu... ale nie wzielam i nie wiem co teraz... zreszta nawet jakbym wziela wczoraj to okres wypadlby mi gdzieś 6.12 co mnie tez nie ratuje .Chcialabym dostać po 9.12.

Gość dytkaaaa
no to wez 3 lub 4 wiecej ja tak robilm jak bralam tabletki albo nie rob wogole przerwy miedzy opakowaniami to nie dostaniesz wogole okresu

Gość gruszkowata
ja nic nie rozumiem jak 3-4 wiecej ? przeciez jeszcze nie bralam tabletek NIGDY dopiero chce zacząć... to moge wziąc pod koniec okresu jesc przez 21 dni? wtedy mi dobrze wypadnie akurat po 9.12 ale czy tak można sie pytam... (nie chce sie przed ciąża zabezpieczać)

Gość niedoinformowana to malo powie
dziane... rozniez z mysleniem nie najlepiej... potrzebujesz minimum 2 opakowania tabletek. Zaczynasz brac pierwszego dnia okresu, bierzesz do konca pierwsze opakowanie i zamiast robic przerwe (7 dniowa) zaczynasz opakowanie drugie (mozesz brac przez tyle dni jak sobie chcesz przesunac okres). Jak zrobisz przerwe to bedziesz miala miesiaczke. To nie jest zbyt zdrowe i nie powinno sie robic tak zbyt czesto ale raz Ci nie zaszkodzi.

Gość gruszkowata
poprawilas sobie humor piszac ze mam problemy z mysleniem? jesli tak to ciesze sie bardzo... pozdrawiam

Gość niedoinformowana to malo powie
przynajmniej zrozumialas co napisalam? zreszta --- jesli dostalas tabletki u lekarza to powinien byl Ci wytlumaczyc... ech szkoda slow

Gość Hej...........................
jeżeli chodzi tylko o zmianę terminu miesiączki to niekoniecznie tabletkami anty. Są dostępne środki homeopatyczne (skuteczne). Niestety nie pamiętam nazwy. Najlepiej zapytaj w aptece. Pozdrawiam.

Gość kurza ślepota
tak jak ktoś już napisał trzeba brać dwa opakowania bez robienia 7 dniowej przerwy

Gość gruszkowata
do niedoinformowana to malo powie -nie,nie zrozumialam za glupia jestem przeciez... no dalej jeszcze mi cos powiedz moze Ci ulży...

Gość gruszkowata
do Hej...........- dziekuje za pomoc :) nie wiedzialam,ze sa takie środki na pewno zapytam :)pozdrawiam!!

Gość doka2087
chyba nie moge sie polapac w swoim zyciu a nawet na pewno. Mam chlopaka bardzo ko go kocham on mnie tez tylko ze ja czuje ze to nie jest to. jestesmy ze soba dwa lata rozmawiamy o slubie a ja mam taki metlik w glowie. Mysle ze jak mu powiem ze nie chce z nim byc zalamie sie ale ja nie wiem czy sama bym tego nie zalowala kurde nie wiem co mam robic. Nie odpowiada mi jego charakter. Jakis czas temu zycie bym oddala za tego faceta teraz czuje ze nie tego szukam. Wiem ze nie ma idealow myslalam ze on jest idealem oszukal mnie jakis czas temu a ja nie potrafie o ty zapomniec. nie wiem co mam robic wszyscy mowia ze to taki fajny chlopak ze taki dobry ale ja tego nie widze wiem ze nie jestem z nim szczera skoro o tym pisze a nie umiem jemu tego powiedziec. Moze sie nie wydaje ale bardzo cierpie. Chcialabym zeby ktos pomogl mi podjac jakas rozsadna decyzje. Wiem ze to moje zycie i moje problemy ale chyba sobie nie radze. Pozdrawia