Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szati

firma perfect lady-do niczego??

Polecane posty

Czesc dziewczyny!!Od dłuższego czasu zakładam sobie sama w domu paznocie -metoda akrylową.Ostatnio zamówiłam z Perfect lady liquid i akryl szybkoschnacy oczywiście koloru naturalnego,primer mialam jeszcze.O zgrozo!!Paznokcie wyszły sinawe,akryl na pędzelku juz mial pęcherzyki powietrza,no i paznokcie po zrobieniu na drugi dzień ,dosłownie zebami odklejałam.(oczywiście te z akrylu).Pierwszy raz korzystałam z tej firmy i naprawde nikomu nie polecam.Nie wiem jak tam u nich z zestawami do tipsów,ale do akryli mają g,,,,,,,,,.Proszę doradźcie mi jaką firmę kupić ,by naprawdę pazurki sie trzymały,miały cały czas ładny odciń i jak znacie podajcie stronke!!Gorąco pozdrawiam!!!!!!!

Gość sephi
slyszalam ze nie warto kupowac zeli ani akryli z takich firm, one sprzedaja na allegro i podobno sa do dupy, ja polecam firme ktorej link podaje www.nailscompany.pl oni sa z zabrza tak ogolnie chyba moja kumpela robi na nich i sa bardzo dobre, zele same sie ukladaja na paznokciu dobra firma tez to crystal nails link http://www.crystalnails.pl/ jezeli ktos zna jeszcze jakies dobre firmy niech pisze :)

Gość Poziomeczkaa
A ja korzystam z produktów Perfect Lady(cały zestaw) kupionych w hurtownii kosmetycznej, od 2 lat.Jestem zadwolona.Moje klientki tez.Moze trafilas na jakas kiepska partie.Nie polecam kupowac na Allegro.Niewiadomo czy w słoiczku Perfect Lady nie masz czego innego:/

Gość pinky696
racja !! kiedys też kupiłam żel perfect-lady na alegro i strasznie tego żałowałam.

Gość fslkjs
ja uzywam perfect lady i paare moivh kolezanek tez, jestesmy bardzo zadowolone, akryl nie pyli sie przy pilowaniu tak mocno jak inne tylko zwija w waleczki , swietnie sie trzyma i nie niszczy tak paznokci. a tak wogole to firma perfect lady jest jedna z lepszych firm na rynku paznokciowym a to e jest na allegro wcale nie swiadczy o zlej jakosci