Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooo

czy moge jakos naprawic moja skore??

Polecane posty

Gość oooo

Mam juz prawie 25 lat, a moja cera jest strasznie pokiereszowana:( Mam problem z pryszczami, tzn obecnie sa to juz glownie przebarwienia. Kilka lat sie meczylam z tradzikiem, nigdy nie bylam jakos strasznie obsypana,ale zawsze cos tam bylo. Raz bylam u dermatologa i calkowicie wyleczylam twarz Acnemycinem, niestety nie na dlugo. Obecnie mam na twrzy 1 gojacego sie juz pryszcza, duzo dziurek po starych syfkach, rozszerzone pory na policzkach-kolo nosa, no i wagry na nosie. Eksperymentuje z roznymi specyfikami w domu (probowalam kremu z kwasem, roznych innych kremikow i tonikow,ale z niewielkim skutkiem). Mam pytanie takie-czy mozecie polecic mi dobry salon kosmetyczny na slasku-najlepiej okolice Katowic?? Napiszcie mi prosze dziewczyny jakie sa mniej wiecej ceny zabiegow kosmetycznyc,zwlaszcza dla cery z moimi problemami. Chcialabym miec super skore, naprawde jestem gotowa zainwestowac troche kaski w to, bo nie mam juz sil na te domowe eksperymenty. Czy moge miec jeszcze ladna buzke,czy juz jestem skazana na podklad????????????

Gość oooo
no poradzcie cos

Gość oooo
znacie jakas dobra kosmetyczke na slasku???????????????????????

Gość oooo
znam Pania po 60tce,ktora ma swietna cere, zmarszczek troche ma,ale jak sie z nia widze,to troche mi glupio,bo moja skora nie jest taka jednolita jak jej-jak ona to robi????????????????

Gość frutka
Może pomyśl o kwasach tylko takich robionych fachowo u dermatologa skoro już prawie nie masz krost.Pozbędziesz się dziurek,rozszerzonych porów,zaskórników itp.Są znacznie silniejsze niż kremy z kwasami.Twoją twarz spokojnie da sę uratować:)Pomyśl też o maseczkach,zabiegach np:jeśli możesz sobie pozwolić na serię masek w profesjonalnym salonie.Często cera jest zmęczona zabiegami i dobrze robią zabiegi z alg,żurawiny,torfu itp.Mikrodermabrazja też usuwa blizny ale może być robiona tylko wtedy jak nie masz krost.Najlepiej poradzić się dermatologa ale w jakimś centrum estetycznym. Nie zazdrość pani po 60,poza tym osoby z tłustą cerą mają mniej zmarszczek w przyszłości niż osoby ze skórą suchą.Nie wiadomo jaką miała wcześniej.Zresztą każdy ma inną cerę.

Gość oooo
dzieki frutka:) wlasnie chodzi mi o to zeby ktos polecil mi jakis dobry salon, kosmetycznke doswiadczona czy moze centrum dermatologiczne. moze macie jakiegos zaufanego profesjonaliste???

Gość frutka
Nie jestem ze Śląska ale może poszukaj przez google i na forum gazety wyborczej w swoim mieście.Tylko przygotuj się na wydatki.

Gość kopreaa
Brat mojej koleżanki był na zabiegu pillingu skóry czy jakoś tak w klinice w Katowicach. Był tam chyba 3 dni bo schodziła mu skóra po tym ale efekt jest ogromny!!! Poszukaj jakiejś kliniki dermatologicznej! Wiem, że na 100% to były Katowice!

Gość oooo
dziekuje dziewczyny,bede szukac:)

Gość wysokieobcasy26
zabieg z kwasami u kosmetyczki spłycą i rozjaśnią blizny lub zastosować mikrodermabrazję można...ale cudów po 1 czy 2 zabiegach nie należy się spodziewać należałoby wziąść całą serię, aby efekty były widoczne... polecam ci salon w katowicach na warszawskiej 41 jak sie nie myle gabinet kosmetyczny iwona...jak wpiszesz w google to bedziesz miala ich stronke