Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytankoo

Dobry podkład do twarzy ?? ktos zna

Polecane posty

Gość zapytankoo

Hej znacie moze jakis dobry podkład do twarzy taki ktory dobrze kryje i nadaje twarzy ładny wygląd poleccie cos jesli mozecie cena obojętna

Gość sephi
ja uzywam maybelline pure make up jest bardzo fajny w konsystencji musu matowi skore i jest w 50% z wody nie zapycha i bardzo ladnie kryje kupuje w rossmanie za 25 zl wiec cena mysle ze jest ok a jest wydajny

Gość maybelline pure make up
tak dobry tez uzywalam tylko ze latem..ale godny polecenia. teraz uzywam natural cover make up manhattana...u mnie sprawdza sie super.

Gość sephi
a ile kosztuje? i czemu zamienilas jesli moge wiedziec ? :)

Gość czarny pingwin
ja uzywam od lat la roche posay - uniface lub toleriane cena ok 54 - 60 zł ale wystarczy na 5 -6 m-cy super naprawde http://www.apteka-centrum.pl/unifiance-podklad-korygujacy-p-1083.html i drugi http://www.apteka-centrum.pl/toleriane-teint-podklad-korygujacy-p-2291.html ja uzywam tylko tych z apteki - bo mam cere wrazliwa skłonna do wyprysków a te podklady sa na bazie wody thermalnej powodzenia

Gość maybelline pure make up
wlascicielka drogerii w ktorej sie zaopatruje polecila mi wymiane na manhattana...babeczka zorientowana ciagle na jakies kursy kosmetyczne jezdzi..i szkolenia.Jest w miare tani okolo 26 zl. przynajmniej w moim miescie, fajnie kryje dlugo sie trzyma..a ponadto cene na bardzo dobra w porownaniu z jakoscia.No ale to jednak samemu trzeba wyprubowac i dopasowac do wlasnych potrzeb.Pozdrawiam.

Gość sephi
ok dzieki moze wyprobuje nastepnym razem pozdrawiam

a ja jestem zadowolona z nivea visage- krem+lekki podklad, jest dobry jak nie masz pryszczy i chcesz po prostu, zeby skora byla matowa. na to daje troszke pudru matujacego na nosek i czolko, a na policzki brazujacy i jest ladnie:)

Gość Lirene City Matt
Ja go uwielbiam! Chociaż ostatnio natknęłam się na Cashmere Mousse Make up. Zbiera on dobre recenzje i mam ochotę go wypróbować. I pytanie w sprawie Nivea, czy ten podkład-krem ukrywa drobne niedoskonałości? I jak długo utrzymuje się na skórze?

Witaj :) Ja używam MaxFactor Lasting Performance. Doskonale kryje, matuje i dłuuugo utrzymuje sie na skórze. Nie tworzy \"maski\" bo fajnie sie rozprowadza. Poleam. Pozdrawiam :)

Gość pufffka
a ja nie uzywazm zadnego "100% podkładu" tylko puffa w kamieniu max factora :) jest to niby podklad i puder w jednym, byc moze tak jest:) dla mnie to po prostu swietny dobrze kryjacy, wytrzymały, wydajny puder w kamieniu, ktory uwolnił mnie od smarowania buzi innymi specyfikami i czuje sie jakos lzej i naturalniej. Takze polecam :)

najlepszy jaki mialam to clarins -ja akurat z ciut ciemniejsza cera uzywam nr 11 blond (wiem to brzmi dziwnie) jest to wlasciwie tinted moistourizer ,nie fluid ...jest lzejszy ale trzyma caly dzien ,skora jest piekna ,ma naturalny kolor i nawet jak wycieram buzie chusteczka ,np przy jedzeniu to nie zostawia sladow na niej dopiero jak zmyje makijaz schodzi -latwo zreszta dla mnie rewelacja

Gość zatruta strzalaaa
dream satin liquid

Bardzo dobre podkłady, kryjące, ale nie zostawiające na twarzy sztucznej maski ma w swojej ofercie Clinique. Perfectly Real Makeup Clinique jest delikatny, ale w miarę kryjący niedoskonałości skóry, próbowałam jeszcze jednego Clinique, Stay-True Makeup, który jest zdecydowanie lepszy. Lepiej kryje i przede wszystkim nie zatyka porów, długo utrzymuje się na twarzy. Jedynym minusem jest niestety cena. Z tańszych podkładów polecam Ci spróbować Loreal True Match :)

uzywam loreal infalible,mam tez city matt bo wszystkie go zachwaly ale dla mnie jesr sredni,lasting performance bardzo dobrze kryje i daje mi efekt mask z drugiej strony:(wciaz szukam idealu,tego Toleraine mam probke ale za ciemna