Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupio wyszło

głupia sprawa

Polecane posty

Gość głupio wyszło

Kolezanka ma chlopaka jak ich widzialam to non stop gadaja ze soba weseli sa razem 2 lata, a ja pol roku z moim i co, i juz teraz nie mamyo czym gadac, on nie widzi problemu, siedzialby u mnie, a mnie to irytuje ze tak glupio jestmiezy nami zerow wspolnych zaintersowan, zero temtatu do rozmowy, tylko sie boje wrpost mu to mowic bo nei chce krzywdzic ludzi, ale niew iwem co ja znim robie po co jestem :(

Gość głupio wyszło
nie wiem co sie stalo, jakos z niego ciezko cokolwiek wydusic, a ja juz nei mam sił go ciagnac za jezyk

Gość głupio wyszło
im bardziej go poznaje tym bardziej zaczynam myslec ze to nie to tylko jak mku powiedziec rzeciez bedzie zawiedziony

Gość głupio wyszło
wlasnie on jedyne jakie ma to gry komputerowe, a ja wole aktywniej czas spedzac, isc do kina, do knajpki na spacer, a on taki domownik totalny

Gość głupio wyszło
najgorsze jest ze bardziej od niego podoba mi sie kolega juz zajety, to przeciez chore, zeby mi sie koleg apodobal bardziej od chloapaka, ale z tymkolega to mam zawsze temat non stp bysmy gadali i nawet fizycznei ladniejszy, tak glupio postapilam z tym zwizkiem ze on istnieje ,ale teraz to widze dopiero, sama nei wiem co mam robic ,meczy mnie ten zwiazek :(