Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaa

Ile placicie za prąd w UK mając takowe ogrzewanie?

Polecane posty

Gość jaaaaaaa

Chodzi mi o zwykłe grzanie domu bez oszczędzania w stylu wyłączania ogrzewania jak nie ma was w domu oraz w nocy jak spi sie pod cieplutka kołderką? Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

nie potrafie odpowiedziec na to pytanie, ale na pewno wiecej niz gazowe centralne ogrzewanie, unikalbym elektrycznego jak zarazy jak rozniez pojedynczych nieszczelnych okien

Gość nickinicki
też mam elektryczne i boję się, że im dalej w zimę i chłody tym gorzej będzie.ja mam rachunek co 3 miesiące i jeszcze nie dostałam, ale teraz jeszcze aż tak zimno nie było. jeśli masz dostęp do liczników to możesz sobie sprawdzić orientacyjnie wg taryfy jaką płacisz. jak przepisywałaś rachunek na siebie to napewno musiałaś spisać licznik po przejęciu mieszkania i otrzymać taryfę z opłatami. u mnie jest opłata stała za dzień + opłata za zużycie w dzień + opłata za zużycie w nocy.

ja wlasnie dostalam rachunek za 4 msce i jestem w szoku prawie 400 funtów i to tylko ogrzewanie wlacza sie po 24 i grzeje przez noc(takie mamy popieprzone grzejniki ,mamy tez kuchenke na prad..zre tego pradu w cholere ,starsznie drogo wychodzi prawie 100 funtów miesiecznie!

Gość ja ja ja
radze sie jak najszybciej przeprowadzic... :o

Gość agatka102
my mamy tez wszystko na prąd, mieszkamy we dwoje, grzejemy tylko nocą, oszczedzamy energie, a rachunek za 3 miesuace to 220 funtow. to bardzo duzo, bo w poprzednim domu, gdzie ogrzewanie na gaz, mieszkało 8 osób plus kupa nocujacych gosci a rachunek 400 funtow bez oszczedzania

agatka - ja mieszkam ze swoim facetem w 1-bedroom flat, na szczescie mamy ogrzewanie gazowe i nie oszczedzamy, a kaloryfery mamy duze panelowe w obydwu pokojach i w kuchni, w lazience maly... za 3 miesiace placimy max ok. £130 w zimie... w lecie rachunek wyniosl £37.00 (za 3 miesiace), bo kuchenka jest gazowa... Wczesniej mieszkalismy w studio flat i wszystko oprocz cieplej wody bylo na prad, do tego na licznik. Trzeba bylo latac do Hindusa i ladowac tzw. kluczyk!! Masakra!! Jeden malutki stary grzejnik w pokoju, a £20 wystarczalo na ok. 4 dni... :( Duzo nie gotowalismy... Do tego mieszkalismy tam w zimie :( Ucieklismy stamtad jak najszybciej sie dalo!!!

Gość kwiatuszdek8127
Bardzo dobry kontakt z właścicielem sklepu , umie doradzić, ekspresowa dostawa i super piec www.wklady-kominkowe.com/pl/