Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

veraa

Być znim czy nie?????

Polecane posty

Ja jestem zchlopakiem 1,5 roku.mam 18 lat....pierwszy rok naszego zwiazku byl super. Jest to mój pierwszy poważny związek w życiu. Jednak od paru miesięcy zauważyłam że w nasz związek wchodzi nuda i zaczyna mi to bardzo przeszkadzać. Mam straszyny mętlik w głowie z jednej strony wydaje mi się że wciąz go kocham, ale z drugiej strony nie chce z nim byc. Chcę odpocząć od niego. On mnie bardzo kocha, bardzo boję sie go zranić. Wiem że on to bardzo pprzeżyje, a ja nie chce żeby się załamał, bo ma studia, pracę. Nie chce żeby przeze mnie np. rzucił studia.Lecz z drugiej strony nie moge byc z nim do końca życia tylko i wyłącznie dlatego że nie chcę go zranić Jestem przeciez młoda i wiem że moge jeszcze przeżyc kilka związków. Nie chcę byc do końca życia tylko z jednym facetem. Nie wiem kompletnie co mam robić

chce to zrobić bo to jest chyba jedyne wyjście z sytuacji ale wiem ze go zranie

Gość dziecino a myślisz że w
kolejnym Twoim związku po jakimś czasie nie wkradnie się rutyna? kochana, takie jest życie, a związek trzeba bardzo pielęgnować i najważniejsze KOCHAĆ i BYĆ ZAKOCHANYM to dwie różne sprawy:)

jesli naprawde go kochasz, to czemu nie chcesz byc z nim do konca życia? Jesli to ten na ktorym ci zalezy to chyba wszystko wyjasnia. Odpowiedz sobie na pytanie, czy go kochasz czy nie. Bo albo sie kocha albo nie, to chyba jasne