Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaaa

czy ktoś zna firme adecco???

Polecane posty

Gość prawdaaa

która pośredniczy w załatwianiu pracy za granicą?

Gość prawdaaa
chciałabym za ich posrednictwem załatwić sobie prace np w Norwegii np do sprzatnia albo jakiejś pomocy ale boje się ze mogą mnie wykręcić i coś z zarobkami oszukać, czy dużo im się płaci za znalezienie pracy?

Adecco działa na zasadzie prywatnego biura pracy. Zawiera się umowę z firmą. Adecco ma za zadanie znaleźć Ci pracę. Po otrzymaniu pracy ściąga jakiś procent z zarobków, dokładnie nie wiem jaki, mogę spytać znajomych. Mieszkam w Norwegii i znam wiele osób pracujących w Adecco

Gość prawdaaa
Bardzo Ci dziękuje!!!!! byłabym wdzięczna jak byś się popytała. Mój chłopak pracował już dwa razy w Norwegii zastepował kolege więc raczej tam chcemy pojechac

Nie wiem jak to jest gdy zalatwiaja Ci prace kiedy jestes w Polsce, ale w UK nie musisz za to placic. Tylko ze potem pracujesz przez kilka miesiecy dla nich - tzn. oni sa Twoim pracodawca, daja Ci wolne i wyplacaja pieniadze (np. sprzatasz w biurze i biuro ma umowe z Adecco, ktoremu placi za twoje uslugi, a Adecco placi tobie, oczywiscie troche bierze dla siebie, po kilku miesiacach podpisujesz kontrakt bezposrednio z biurem w ktorym sprzatasz). To sprawdzona i znana firma.

Gość prawdaaaa
ja bym chciała wyjechać gdzieś tylko na okres wakacji czyli jakieś 3,5miesiąca dlatego ze studiuje. Bardzo dziekuje za informacje :-)

Gość prefe
ja znam znam znam

Gość ppppipipi
upupup

Gość ooooooooo