Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka24

Jestem brzydka i czuję się z tym fatalnie

Polecane posty

Gość Brzydka24

Szczególnie, gdy setny raz słyszę często od obcych lub ledwo znanych mi osób przykre komentarze :( Zresztą bliscy wcale nie zachowują się lepiej, np sama matka mówi, żeby lepiej się córka z urodą we mnie nie wdawała (po pierwsze - sama o tym wiem, i nikt nie musi mi tego wypominać, a po drugiej, to nie wiem co poza chęcią dokuczenia mi kierowało nią, by zaczęła w ogóle temat córki). Nie znoszę patrzeć w lustro i zazdroszcze wszystkim mijanymi dziewczynom urody. Choćbym chociaż była przeciętna :( Ale ja jestem brzydsza niż norma przewiduje. Nawet makijażem ani ubiorem nie ma czego podkreślać, bo żaden element mojego wyglądu się od reszty paskudztwa nie wyróżnia :( Piszę to chyba tylko po to, by się wyżalić. W sumie nie mam komu, klawiatura wszystko przyjmie.

E, na pewno tak tylko gadasz, moze nie jesteś ąłdna, ale właśnie zwykła, i widzisz w sobie paskude, jak 80% kobiet i dziewczyn. Wyślij mi swoje zdjęcie to pogadamy. Tak, wiem, że nie wyslesz.

Gość kwiat_slonecznika
Jeśli chcesz, mogę z Tobą porozmawiać. To moje gg: 8705174 Czekam

Gość iviovi
nie wierzę, ze nie ma w twojej twarzy niczego ładnego :) Pamietaj jedno jak ty sama siebie odbierasz tak odbieraja cię inni....głowa do góry, czase m zmiana fryzury, albo makijaz naprawde potrafią zdziałac cuda :)

Gość kwiat_slonecznika
Wiesz...wygląd to nie wszystko. Jasne, każdy tak mówi, mało kto rozumie...Ja się staram. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Założę się, że jesteś wspaniałą osobą. :)

Gość uszy do góry
mi też wydaje się, że jestem brzydka, ale nie o to.... Znam wielu ludzi i o zadnej dziewczynie nie moge powiedzieć, że jest brzydka, każda coś w sobie ma, u ciebie tez pewnie nie trzeba szukać, tylko masz chwilowe zamroczenie i nie widzisz swoich walorów :)

Gość olej to
lepieć byc brzydka i miec w głowie ok niż pustą laleczką głowa w góre

Gość Gizula
Współczuje Ci, ale pomyśl, że te laski, które Cie mijaja są puste(mówie o tych które się lansują), wieć się nie przejmuj, moja mama też mi często mówi, że przytyłam, naucz się bronić i odpieraj zamach. Mów, że Ty nie masz sobie nic do zarzucenia i niś wysoko głowe, w końcu każda z nas jest wyjątkowa, bez wzgledu na wygląd:D

Gość u mnie bylo jeszcze lepiej
jeszcze jak bylam mlodsza to moja mama jak byla zla mowila do mnie "stara panna" a ja nawet nie mialam 20 lat...:( a pozniej tak patrzyla sie na mnie z politowaniem :(

Gość Gizula
Ej 20 lat to stara [panna?? dobrze, że nie widzi co się teraz dzieje wśród Młodych Ludzi-moda na single panuja!!Ich średnia wieku to około 30tka wieć 20 lat to jeszcze nie staropanienistwo hehe:)

uroda nie grzeszylam, to prawda, ale wcale mi w glowie nie byli faceci. Owszem, gdyby sie trafil taki do rzeczy to czemu nie, ale jakos sie nie trafil a ja nie bylam z tego powodu specjalnie smutna. Najbardziej dolowala mnie moja matka z takimi gadkami. Ja bylam b. mloda myslalam przeciez cale zycie przede mna, wiec czemu mam sie zamartwiac i na sile za chlopem uganiac.....:(

Gość Brzydka24
Te piękne, nawet jak nie grzeszą inteligencją, mają w życiu lepiej. Nawet ekspedientka w sklepie łądną lepiej obsłuży. Kierowca w autobusie odpowie na którym przystanku trzeba wysiąść. Facet się za taką czasem obejrzy. Jak ja bym chciała żeby ktoś się raz za mną obejrzał. Ale nie. Pół dnia spędzę przed lustrem, wychodze, staje na przystanku i słyszę hihy i hahy jakiś chłopaczków. Mimo tego, że wiem że to smrody - boli jak cholera :(

brzydka, chyba taki juz twoj los, nie przejmuj sie az tak bardzo a ataki staraj sie odpierac, jak juz Gizula pisala.Wiem ze ciezko bo sama taka jestem ale jakos trzeba zyc. :(

Gość Brzydka24
Staram się odpierać, gdybym tego nie robiła to pewnie już bym pod ziemią leżałá. Dziś mam po prostu tragiczny dzień. Zresztą Kwiat_slonecznika mnie ostro zagaduje zebym nie myślała o smutach. Pobecze, pobeczę, i przejdzie. Szkoda tylko, że brzydota zostanie.

Gość iziizi22
Brzydka24 napewno przesadzasz, pamiętaj nie ma brzydkich kobiet:) wszystkie są na swój sposób piękne:)głowa do góry:)

Gość Gizula
Dziewczyny może ja brzydka nnie jestem, ale wiem, że jak kobieta czuje sie piekna i wartościowa to to emanuje i widać ze ma iskre w oku. A jak jest brzydki facet to sie tym nie przejmuje, a nie ma tyu srodków co kobieta do upiekszania. SAMOPOCZUCIE NAJWAŻNIEJSZE

Gość lisette
ja tez jestem brzydka, nikt mnie nie chce, nikt nie kocha i nikt nie chce przytulic 😭

Gość ja niby brzydka nie jestem
ale mam zeza i tez nikt mnie nie chce i nikt nie kocha. jestem skazana na samotnosc

Gość lisette
ja tez juz zawsze bede samotna, az do bolu :(