Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda panna

co robia dzieci

Polecane posty

Gość to ile piw wypilas
to wina brata..Ja bym swojej siostrze piwa nie kupił..

Gość to ile piw wypilas
no fakt ..Wodki moze nie czuć ..Piwo zawsze poczujesz szeczegolnie jesli wypijesz wiecej niz 2...

widze ze chcesz zwrocic na siebie uwage ale idziesz w zla strone :D moze sie ockniesz jak bedziesz juz na odwyku ze nie bylo warto !!!

Gość mloda panna
moze..teraz jedno mi sie rozlalo..zajzala do mnie moja babcia,i nic nie zuwazyla!!jednynie powiedzial:po co ty przed tym komputerem siedzisz!!

Przestańcie zwalac odpowiedzialność na rodziców. Ja mam 17 lat, moja mama pracuje ponad 250 km od naszego domu, jest tzw. \'weekendową mamą\', mój ojciec jest chory, nie pracuje, dzień w dzień jest w domu. Mam masę problemów, stres związany ze szkołą, domem. Moi rodzice mnie również nie poświęcaja uwagi, bo niby kiedy. Ojciec jest zniszczonym przez zycie człowiekiem, mama jest pracoholiczką. Io wszystko mam ich obwiniać? Nie palę, piję małe ilości i tylko okazyjnie, nie jaram, nie włóczę się, nie zachodzę w ciążę. Mam świadomość, że muszę sobie poradzić w życiu i to co bede robiła teraz będzie miało wpływ na moją przyszłość.

tez sie masz czym podniecac, ja mam 17 lat i nie pije ani nie cpam i nie widze wtym nic fajnego, a rodzice tez nie maja czasu-co akurat mnie cieszy bo ich nie lubie,i nie wiem co to ma wspolnego z tym ze pijesz-beznadziejne usprawiedliwienie, kurwa fajnie sie zapowiada spoleczenstwo jak 90% dzieciakow juz pije i cpa :/

Gość mloda panna
ty jestes silna-ja nie:/ dobra nie bede juz wszystkiego zwalac na rodzicow..tomoja wina,ja niestety jestem takim glupim zieckiem,zawzse bylam czarna owca rodziny,dziadek mowi ze niby jestem jego wnuczka,a babcia ze jestem suka-taka idealna rodzina

Gość to ile piw wypilas
suka to samica psa..Kobieta to samica człowieka ...

Gość mloda panna
wiecie co..to ze jestemna ziemi to chyba byla zwykla pomylka,bo tak naprawde nik tu mnie nie chce oprocz przyjaciela..

Gość mloda panna
do wszy7stkich bedacych mna tym topiku

Gość Gizula
W ogóle to takie czasy są, że każdy rodzic pracuje i ma malo czasu dla swoich dzieci. Trzeba wykazać się mądrością i sama musisz zoabaczyć co dobre a co złe. A Twój brat widze kretyn an potęge, skoro Ci piwo kupuje