Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja mala

jeszcze raz o pochwie..

Polecane posty

Gość moja mala

Dziewczyny, wiem ,ze pewnie ten temat jest gdzieś tutaj rozgrzebany.Nieraz czytałam jak zmienia się pochwa po porodzie, ale zauważyłam,ze częśc kobiet ignoruje faktyczne rozciągnięcie się i maskuje wszystko miłością do dziecka, macierzynstwem ochami i achami..Nie chcę sie o to klocić, i tłumaczyc po co mi po porodzie taka sama warażliwośc na seks, zadowolenie moje i mojego partnera..Chciałabym,zebyscie uczciwie napisały, wręcz technicznie jak to jest z rozciagnieta pochwą po porodzie,Czy któraś z was miała w związku z tm wykonywaną plastykę pochwy?W jakich klinikach to robią i za ile? Czy lepiej ,zeby nie było nacięcia?Czy nacięcie oslabia mięsnie raz na zawsze? Proszę o rzetelne wpisy,bez mącenia tematy uwagami typu "po co ci dziecko skoro wazniejszy dla ciebie jest seks?"

Gość gdybynie
Po pierwszym sie przejmowalam, zaciskalam sie w trakcie stosunku na ile moglam.No i pewnie cos to dawało ,ale naturalnego ucisku juz nie mialam , stres i koncentracja na zaciskaniu,taki byl moj seks.Z czasem zaganiani, praca, dom,minely 3 lata, następne dziecko, Teraz mamy juz troje, ale pod względem erotycznym i tak mamy słabe pożycie więc się na tym nie koncentruję.Technicznie, odpowiem ci ,ze tak - jestem luźna. Kiedys nie myslalam ,ze może mi byc aż tak wszystko jedno, ale teraz juz wiem, że może.

Gość eeeeeeeeeeeee tam
gdybynie luźna?..to ty nic nie czujesz przeciez

Gość miałam nacinaną
i jest mniej więcej tak samo jak było. Serio mówię i nie ściemniam, sama czuję jak wkladam tampon, czy palec, że tam jest ciasno. No ale ja miałam zawsze mocne mięśnie w tym miejscu

Gość eeeeeeeeeeeee tam
a skad wiesz ze ZAWSZE miałas tam mocne miesnie... ja tego nie wiem

Gość po co ci dziecko skoro wazniej
po co ci dziecko skoro wazniejszy dla ciebie jest seks?"

Gość myszeczka23
ja jestem 3 miesiace po porodzie i przyznam sie ze moja pochwa jest bardzo ciasna ,czasem mam wrarzenie ze jest mnijsza niz była ,nawet myslałam ze moze mnie zle zszyli ale chyba to jest niemozliwe,jesli chodzi o seks to jest super

Gość u mnie bez zmian
u mnie bez zmian, też mnie nacinali przy porodzie i nadal mam problemz wepchnięciam tamponu, nie wiem od czego to zalezy

Gość pochwica
moja jeszcze ciaśniejsza Też musimy kupić "gluty", żeby było lepiej. Jak się rozrusza to jest ok, ale na początku Jestem ponad rok po porodzie z nacięciem krocza

Gość up......