Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *mika*

czy ktoraś z was zdecydowała sie na dziecko__________-

Polecane posty

Gość *mika*

ze zwgledu na kasse...becikowe? czytałam tutaj na kaffe ze kobieta została zapytana przez 19lake, jak to jest byc mamą, bo jej chłopak chce zyby sobie "strzelili" dziecko, bo dostaną troche pieniedzy.a zawsze to cos na poczatek... paranoja.

Gość eeeeeeeeeeeee tam
nie wstydzcie sie przyznac, to nic strasznego

Gość na becikowe
to chyba zdecydują się patologiczne rodziny - bedzie więcej na gorzałę. Nikt rozsądnie myslący nie sprowadzi dziecka nba świat dla tysiąca złotych.

Gość eeeeeeeeeeeee tam
zdziwiłabyś sie

Gość klmnł
ta... koniec pierwszego trymestru, dotychczasowe wydatki: 3 razy wizyta po 130zł + 20 za 1 min usg stwierdzające ciążę... + 13 za test ciążowy + 150 usg w 12 tygodniu + 50 cytologia + 168 badania nierefundowane a ile do końca?

Gość dla tysiaca złotych
który zostanie przeznaczony na zaku wózka ??? buhahahah :D TYLKO patologiczne rodziny moga sie zdeydowac na takie cos, tak biedne ze wydaje im sie ze tysiac to kupa kasy, tylko ciezko im chyba sobie wyobrazic ze dziecko to ogromny wydatek i takich tysiaczków na dziecko pojdzie znacznie wiecej ...

ja na swoje dziecko wydaje okolo 700 zl nmiesiecznie becikowe to smieszne pieniadze, zreszta nie dostaje sie ich od razu ale czasami trzeba nawet na nie czekac poltora miesiaca, zalezy kiedy sie zlozylo wniosek.

Gość eeeeeeeeeeeee tam
paulka ty nie wybrzydzaj, bo nie pracujesz, studiujesz i spodziewasz sie dziecka, przymajmniej 1000zł cie podratuje. taka jestes madra? ciekawe skad bys wzieła na dziecko jak by twoj luby nie pracował.

Gość Elizka......
Paulka, w końcu zdecydowałaś się na wózek? Jaki model wybrałaś??

Gość Elizka......
Paulka sprawdziłam w google rzeczywiście bardzo fajny, waży tylko 11 kg?? Jest to wózek głęboko-spacerowy?? Znasz już płeć dziecka?? Bo ja chciałabym dla dziewczynki wózek w odcieniach różu, a dla chłopca niebieski, ale jeszcze nie znam płci dziecka i wstrzymuję się z zakupem. Pozdrawiam:D