capricorn 0 Napisano Listopad 11, 2006 Wzięłam tabletkę antykoncepcyjną harmonett niezgdnie z kierunkiem strzałek. Tzn wczoraj wzięłam na hybił trafił, a dziś wzięam już tą piątkową, o pomyślaam, że wyrówam klejność. Czy ma to jakieś znaczenie? co mam robić w takiej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opj Napisano Listopad 11, 2006 nie ma znaczenia ja tez biore harmonet i sa to tabletki o jednakowym skladzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a cooooooooo Napisano Listopad 12, 2006 jak zapomni sie przedostatnia tabletke wziasc z opakowania,potem ostatnia normalnie nastepnego dnia- czy zabezpeiczenie jest takie samo?????? prosze napiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a do ginekologa to Napisano Listopad 12, 2006 nie łaska pójść i spytać????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
capricorn 0 Napisano Listopad 12, 2006 do ginekologa łaska, a owszem... ale dostać sę do niego, to graniczy z cudem, jk ktoś pracuje i studiuje jednocześnie, poza tym kobiety są genialnynm źródem wiedzy, jeśli chodzi o kwestie kobiece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach