Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIGOTKA25

resekcja klinowa jajników!!!!

Polecane posty

czy któraś z kobitek przeszła resekcje klinową jajników? co myślicie o tej metodzie? jest skuteczna???? niestety jakiś czas temu naczytałam sie niezbyt pozytywnych opinii na ten temat... czekam na odzew!!!

Gość a co to takiego

migotka a co czytałaś to bardzo skuteczna metoda przy PCOS na forumm www.starania.pl jest agulla ona po niej urodziła dziecko

starania czytałam że tej metody juz od dawna sie nie stosuje, że jest po niej duże prawdopodobieństwo ciązy pozamacicznej lub nawet bezpłodności i sie troche załamałam bo ja miałąm ten zabieg jakiś czas temu a teraz staramy sie o dziecko zmężem -niestety jak na raie bezskutecznie... jak tylko bede miała możliwośc chce sie udać do lekarza i dokładnie sie dowiedziec co i jak. myślałam że puki co tutaj znajde kogoś kto to przeszedł i ma podobny problem. pozdrawiam!

Gość Ada22
Czesc Migotko!Ja tez jestem po resekcji i staram sie o dziecko juz 3 lata.Operacje przeszlam 3 mies temu i tez czekam na efekty.Duzo czytalam tak jak Ty i tez bardzo sie boje,tym bardziej ze przy ostatniej kontroli wyszlo ze mam torbiel i musze odstawic leki do stymulacji.Nawet5 nie wiadomo czy tylko to wystarczy,moze bede musiala zaczac brac antykoncepcje.Bez sensu wiem ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze.Trzymam za nas kciuki.Nie poddawaj sie :)

Ada ja miałam operacje jakieś 4 lata temu ale dopiero teraz staram sie o dziecko nie mieszkam w Polsce i to mój problem, bo nie moge tutaj korzystać z usług lekarskich. mam nadzieje ze w okresie świątecznym uda mi sie nadrobic zaległośći... pozdrawiam i trzymam kciuki!!!