MIGOTKA25 0 Napisano Listopad 11, 2006 czy któraś z kobitek przeszła resekcje klinową jajników? co myślicie o tej metodzie? jest skuteczna???? niestety jakiś czas temu naczytałam sie niezbyt pozytywnych opinii na ten temat... czekam na odzew!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIGOTKA25 0 Napisano Listopad 12, 2006 no nikt nie miał resekcji...? prosze o odzew chciałabym sie więcej dowiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to takiego Napisano Listopad 12, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Listopad 12, 2006 migotka a co czytałaś to bardzo skuteczna metoda przy PCOS na forumm www.starania.pl jest agulla ona po niej urodziła dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIGOTKA25 0 Napisano Listopad 13, 2006 starania dzieki za info! może jeszcze ktos sie znajdzie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIGOTKA25 0 Napisano Listopad 13, 2006 starania czytałam że tej metody juz od dawna sie nie stosuje, że jest po niej duże prawdopodobieństwo ciązy pozamacicznej lub nawet bezpłodności i sie troche załamałam bo ja miałąm ten zabieg jakiś czas temu a teraz staramy sie o dziecko zmężem -niestety jak na raie bezskutecznie... jak tylko bede miała możliwośc chce sie udać do lekarza i dokładnie sie dowiedziec co i jak. myślałam że puki co tutaj znajde kogoś kto to przeszedł i ma podobny problem. pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ada22 Napisano Listopad 14, 2006 Czesc Migotko!Ja tez jestem po resekcji i staram sie o dziecko juz 3 lata.Operacje przeszlam 3 mies temu i tez czekam na efekty.Duzo czytalam tak jak Ty i tez bardzo sie boje,tym bardziej ze przy ostatniej kontroli wyszlo ze mam torbiel i musze odstawic leki do stymulacji.Nawet5 nie wiadomo czy tylko to wystarczy,moze bede musiala zaczac brac antykoncepcje.Bez sensu wiem ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze.Trzymam za nas kciuki.Nie poddawaj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIGOTKA25 0 Napisano Listopad 14, 2006 Ada ja miałam operacje jakieś 4 lata temu ale dopiero teraz staram sie o dziecko nie mieszkam w Polsce i to mój problem, bo nie moge tutaj korzystać z usług lekarskich. mam nadzieje ze w okresie świątecznym uda mi sie nadrobic zaległośći... pozdrawiam i trzymam kciuki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach