Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imparfait

DAMSKI BOXXER

Polecane posty

czy wam tez to sie przydazylo ze wasz maz was pobil czy kobieta powinna odejsc czy przebaczyc ------do nastepnego razu ? CO DALEJ

Gość żałuję
że nie dostałam po gębie od mojego exłachudry, dręczył mnie psychicznie ale wiedział że jeden ruch ręką w moją stronę i ma sprawę w sądzie przez to nasze rozstanie trwało dłużej ;) oczywiście że odejść, al wcześniej zrobić obdukcję

Gość ojojojojo
Oczywiscie że powinna odejść i to jak najprędzej. No, chyba że facet zacznie się leczyć to wtedy mozna się zastanowić nad wspólną przyszłością...

Gość lekarka
na obdukcje zapraszam do mnie :D

a co z dziecmi przeciez w dzisiejszych czasach nie latwo wychowywac samemu gdzie sie podziac tym bardziej ze on jest chorobliwie zazdrosny i jak bym odeszla to i bym pewnie jeszcze raz dostala

Gość żałuję
k***a mać, jakto co z dziećmi????? dzieci mają patrzeć jak stary leje matkę??????????? ja zdecydowałam się wychować dziecko sama, nie mam pracy, nie mam jeszcze alimentów, mieszkam na łasce i niełasce rodziców.

Gość żałuję
imparfait-> on Cię zastraszył, mój wiedział że nie musi sie wyprowadzać, bo ja nie zawiadomię policji żeby go wyprowadzili, był zbyt pewny siebie a twój teraz będzie wiedział że może Cię bezkarnie lać dzwoń na 997

na poczatku bylismy tak zakochani nie moglismy zyc bez siebie a dzisiaj jestem jego workiem treningowym pomijajac jego razy najbardziej boli mnie to ze dazylismy sie zaufaniem bylismy jednoscia a dzisiaj moje serce jest rozszarpane na strzepy przez faceta ktorego chyba nigdy nie znalam

Gość mamcia*
zostaw go kobieto , nie pozwalaj sie ponizac . on cie bedzie ciagle tlukl.

jesli dobrze rozumiem to znaczy ze w tym zwiazku nie znajde miejsca na milosc w waszej sytuacji jakie byly powody takiego zachowania ja dostalam dzisiaj bo chcialam zeby on rano zaja sie dzieckiem bo ja mialam atak astmy i nie moglam oddychac a on wolal z samego rana po przeudzeniu ogladac film bo to jest dzien wolny od pracy i nie powinnam mu przeszkadzac do rekoczynow doszlo po klutni mam swojc harakter i tak latwo nie popuszczam moze to moja wina czego nie sadze

Gość żałuję
zasada nr 1 NIGDY nie daj sobie wmówić że to Twoja wina woem doskonale że nie jest łatwo, ale MUSISZ GO ZOSTAWIĆ będzie błagał, obiecywał, przepraszał nie daj się

Gość mamcia*
wiesz , jezeli ktos w takich sytuacjach posuwa sie do rekoczynow , jest to szczytem chamstwa. nie pozwalaj sie poniewierac i odejdz od niego. na jaka milosc jeszcze liczysz? ktos kto kocha - nie bije nigdy. nawet , gdy ma miejsce klotnia.

Gość mamcia*
zaluje - popieram. nie daj sobie wmawiac, ze byla to twoja wina.

tak tez mysle musze powaznie podejsc do sprawy bo nie chce aby dzieci byly swiadkami takiej przemocy(zrobil to w czasie drzeki popoludniowej dzieci) bylam i dalej jestem zszokowana

grrrrrrrrr......... daj adres, to przyjadę i spuszczę mu taki wpierdal, żeby mu się odechciało podnosić rękę na kobietę........

Gość Kasiaaaaaaaa
Mój chłopak po zaledwie 4 miesiącach bycia razem mnie uderzył...Przebaczyłam.Dziewczyny,to nic nie daje...był jeszcze drugi i trzei raz.czwartego nie bedzie.Kocham ,ale odchodze choć wiem,ze bedzie okropnie cięzko:|

Gość Nigdy nie dam sie bić
Tak, moj chlopak podniosl na mnie reke, ale oddalam mu podwojnie Zaden facet nie bedzie mnie bil, niektorzy probowali i gorzko tego zaluja do dzis ! Takiego skurwiela zalatwiam zawsze na cacy, chuj zycia nie ma a chodzic musi kanalami !

i tu powinien być podpis: \'ojciec chrzestny - wydanie bez siurka\' :D

Gość hendra
hahaha.. dobre!! Jakoś nie jestem w stanie sobie takowej sytuacji wyobrazić :(... chociaż biorąc pod uwagę maltretowanie psychiczne mojego ex... Jesteś wspaniałą, wartościową i silną kobietą, o czym świadczy także to, że szukasz pomocy- do dzieła!! Kopa mu w dupę, babmetle za drzwi a jak będą problemy to policja lub przeprowadzka. Każda perspektywa jest lepsza od obecnej... PS. moja sista przez to przechodziła, uciekła, odebrała mu prawa rodzicielskie i dzisiaj jest szczęśliwą pracującą i będą cą w zdrowym związku kobitką :D. WSPARCIE WSPARCIE WSPARCIE DLA CIEBIE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość siostra 82
a mnie bije moj brat po twarzy

Gość Kokaa
Na mnie na szczęście jeszcze żaden z facetów nie podniósł ręki! A niech by tylko spróbował mocno by tego pożałował! Uderzyłby raz i odchodzę, nie słyszę już przeprosin i obiecywanek, że nigdy więcej tego nie zrobi! Dziewczyny mają rację, zrobił to raz, to i zrobi to drugi raz! Gdy Ty nie reagujesz stanowczym posunięciem, to tak, jakbyś dawałą mu przyzwolenie!! Wszystkie zasługujemy na taki sam szacunek!!!!!

Facet który raz uderzy zrobi to ponownie. Nikt nie ma prawa podnosić ręki na drugą i to na dodatek słabszą osobę. Sama to przechodziłam myślałam ze się zmieni ale niestety było coraz gorzej. a najgorsze ze był strasznie zazdrosny o mnie i potem mi wmawiał ze to ja go do tego zmuszam swoim zachowaniem. Paranoja! od takich to z dalekla tyo są chorzy ludzie którzy muszą sie leczyć!

Gość damski boxerek
widocznie byla niegrzeczna i dostala

Odejdź od niego pamiętaj, o dzieciach one będą powielały chory wzór waszego małżeństwa. Uciekaj i ratuj sieie on się nie zmieni. Jeżeli nie może sobie dać rady sama idź po pomoc do psychologa i to już i dzisiaj.

Gość anonimowa tez bita
4 lata temu zakonczylam zwiazek z damskim bokserem,niestety do dzisiaj nie mam od niego spokoju,przesladuje mnie,przyjezdza pod moj dom,caly czas twierdzi ze mnie kocha,niewiem co mam zrobic,ale wydaje mi se ze powinnas zakonczyc ten zwiazek,jak facet raz uderzy to zrobi to kilka kolejnych razy...