Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

YaninaUasicowa

YamUasica, gdzie jesteś?

Polecane posty

no tu jestem Uasiczko... :-* bujam sie po kafe i ogladam jednym uchem jakas familijna szmire

a ja wstałam właśnie, co za masakra... ni ma kawy, coś osotatnio znowu mam ochotę nakawę... aha! ściągam kangurka kao 2 i kangurka kako 3 :D:D

uo buoze... kakao... no ale spoko... zrobie druga maszyne i bedziesz smigac... a co do kawy... ide sobie zrobic - taka z wanilia i cynamonem pozniej wanna i na wybory po poludniu :]

do jutra się nie ściągnie, może jednak we wtorek wrócę. a zabrałeś się już za tego kompa? i powiedz mi misia, skąd mam ściągnąć serwery do muła, bo jak chce coś ściągnąć, to mam tak biedne wyniki, że aż żal patrzeć i nie wiem cholera czyja to wina, bo jestem podłączona do tego najbardziej licznego :O

nie nie... olac kangurka - wracaj w poniedzialek - sciagniemy w domu a serwery... wejdz na osloskop i tam masz liste do sciagniecia

tak zrobie. a Tyco dzisiaj planujesz? co robisz teraz? jak psy? kiedy w ogóle Twoja mama wraca, hm? :D wyszłam z wanny właśnie, schudłam przez noc trochę, he he...tylko nie wiem ile, bo jestem bez soczewek i nie widzę wyniku na wadze :D

no ja caly czas przed kompem, sledze jednym uchem familijna szmire (teraz juz inna - stare kino na polsacie) a psy maja sie dobrze... dzis nawet troche spokojnie jadly, kot powoli oswaja sie ze staruszka, ale wciaz sie jej boi do mamy jade po poludniu... tak na 16 mniej wiecej... powinna juz byc w domu a skad wiesz, ze schudlas, skoro nie widzisz wyniku? :P

a tak wogole to o ktorej na wybory? jak samopoczucie radnego przed wyborami?

o 4 dzisiaj wstał, biedak... ja nie wiem jak to jest, on może sobie spać 4 godziny i następnego dnia być świeży i wypoczęty jak skowronek... weszłam na te strone, nic tam nie ma, cholera, bede musiala po tabletki dzisiaj jechac, chyba, ze zdaze je kupic jutro przed 17.. misia..tesknisz troche za mna?

ostatnie pytanie bylo nie na miejscu... a co ja bym tu robil i po co bym wydzwanial od rana? a radny najwyrazniej przezywa wybory... ja w takich sytuacjach tez potrafie wstac po kilku godzinach i nawet jako tako wygladac Misia - ja do wanny ide i bede ogarnial chalupe - bede z doskoku aaaaa... musisz byc jutro jak najwczesniej - glosne baski przyjezdzaja...

aha...glosne baski, dobra juz wiem. a o ktorej sie z nimi umowiliscie? sprawdz stan licznikow, zobacz ile kasy to znowu pochlonie i POSPRZATAJ!! blagam, zrob jako taki ordnun... jezu, jaki durny sen dzisiaj mialam..

no...! przeca nie bedziemy tu po nazwiskach jechac... :P a co do ordnungu - no wlasnie sie zamierzam zabrac za niego... najpierw chalupa a potem ja sam... :* a co za sen? opowiadaj!!!

glupi jakis...snilo mi sie, ze bylam instruktorem plywania w jeziorze i kapalam sie w spodniach, skakalismy z pomostu jakiegos...w ogole schiza alez ja koszmarne literowki robie tata znowu mnie dzisiaj rogalami tuczy, juz nie moge, no...

hahahaha...uwaga!! źródło: sennik.net.pl -->> jezioro - zawsze jest przepowiednia bogactwa :D - to chyba nieźle, nie? i jeszcze drugie, zmojego książkowego senika - \"wg starożytnych jezioro to zachęta do małżeństwa\" fak, co za oszołomy... to w co wierzymy, misia, hm? 👄

teraz tuczy, a kiedys to co bylo? \"zresz slodkie, dupa ci rosnie\" ech ci politycy... zawsze sa tacy przed wyborami :P

czyli tak jak statystycznemu Kowalskiemu (bez skojarzen)... ;) a przez nasz najnowszy nabytek coraz bardziej nie lubie francuzow... jak mozna wymyslec tak kretynski uklad klawiatury!!!! czy oni nie znaja slowa standard? pewnie nie... pewnie na \"standard\" jak na komputer wymyslili wlasne ... :[

senniki... hmmm... ja mysle, ze w jedno i drugie wierzymy - wszak sie nie wyklucza, nieprawdaz?

to jest najbardziej zblizony do standardowego uklad klawiatury, ma chéri :D gdybys musial pisac na stricte francuskiej klawiaturze, to sztuczka z zamknietymi oczami raczej by nie wyszla. oni maja poprzestawiane literki i to jest dopiero koszmar!! :D

eee..błąd, błąd... mon cheri powinno być, fak...chyba jednak nie zostane poliglota misia...ja tam nie wiem czy wierzyc, wszedzie pisza cos innego 😠 chyba przywioze kangurka kakao pierwsza czesc...

ja wiem jak wyglada ich klawiatura... Marcin taka mial... no ale to nie zmienia faktu, ze ta tez jest pojechana... a co do sztuczki z zamknietymi oczami to wlasnie tylko taka ma sens... bo nie patrzysz i sie nie mylisz... bo uklad klawiatury to mam polski-programisty - czyli standard i stad problem ale spoko... poszukam naklejek na allegro... no a co z sennikiem... rozumiem, ze moja propozycja zostala przyjeta przez aklamacje?

no to proponuje przyjac te wersje o ktorych mowilas - wszak do czegos trza sie odniesc... a poliglotka moze zostac - ma cheri - inteligenctwo masz na odpowiednim poziomie... zeby tylko checi byly :P

bede wredna nauczycielka, zobaczysz. na pierwszy ogien pojdziesz ty - jesli mowisz do mnie, to z \"E\" na koncu - \"ma cheriE\" :P:P mozesz poszukac tych naklejek, ale wiesz..konto nadal zablokowane jest..

nawet nie zamierzam takiego kupowac... :P za 1340 musi wystarczyc :P