Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opsss

kosmetyki ajurwedyjskie??

Polecane posty

Gość opsss

szukam wszelakich informacji na ten temat. Gdzie najlepiej kupic oryginalne. Jak działają?? które sa warte polecenia?? jakie macie doświadczenia z nimi?? Będę wdzięczna za każde info. DZIĘKI

Gość opssss
halo nikt nic nie wie??liczyłąm zwłaszcz na dziewczyny z topiku natura - to podobno naturalne kosmetyki

Gość gość
uważam nie ma kosmetyków do włosów w 100 proc naturalnych -póki co więc używam tylko i wyłącznie kosmetyków ajurwedyjskich - obecnie firmy Dabur z serii Vitaka- moje włosy (jak w przypadku Vaty) sa suche szczególnie latem- nakładam raz w tygodniu olej na włosy, następnie zmywam szamponem.dwa razy w tygodniu nakładam maskę. Używałam albo oleju z czarnuszki lub serii szampon i odzywka z kokosem. Dla hindusów oleje to podstawa. Widziałam już w jednej drogerii bodajże o nazwie "natura" te kosmetyki, jak również na allegro. Sama kupuje na www.zielonysklep.com ze względu na niską cenę. Kosmetyki można dopasować do swojego rodzaju włosów.Tu lista tych kosmetyków gdyby ktoś chciał wybrać coś da siebie zielonysklep.com/pl/dabur/produkty mozna je tez znaleźć na allegro

z kosmetyków ajurwedyjskich: pasta miswak, pasta vicco- hgenialne, do ciała mydło mysore, mydło chandrika, mydło sidha, - wyrób reczny z samych olejów roslinnych